Flexibla, säkra och tillgängliga IT-lösningar inom datacentret

Som fristående specialist erbjuder vi flexibla, säkra och tillgängliga it-lösningar inom datacentret med speciellt fokus på att lagra, hantera och skydda digitala tillgångar. Information är en av de viktigaste tillgångarna och konkurrensfördelarna i ett företag, en annan viktig tillgång är naturligtvis personalen. Detta i kombination med att datatillväxten ökar ställer högre och högre krav på din IT-organisation och IT-infrastruktur.

Här tillför våra specialister ett värde i din vardag genom att ta fram server-, lagrings- och nätverkslösningar som är anpassade efter er affärsverksamhet.

Exempel på vad vi kan erbjuda dig:

Kontakta oss

Kontakta oss för att se hur vi och våra specialister kan tillföra ett värde i din vardag genom server-, lagrings- och nätverkslösningar som är anpassade efter er affärsverksamhet.

Fyll i formuläret nedan med ditt ärende så hör vi av oss till dig så snart vi kan. Du kan också kontakta din personliga säljkontakt direkt som du hittar här.

  • Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter som du lämnar till oss till någon annan part. Läs mer om hur vi skyddar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Henrik Enbom
Henrik EnbomAffärsområdeschef Enterprise
+46841069032