Home/Evenemang/Dell EMC Factory Tour 12-14 okt
  • Dell EMC Factory Tour

Dell EMC Factory Tour 12-14 okt

Dell EMC Factory Tour 2017, Warszawa Polen

Ta chansen att följa med oss och Dell EMC till en av Europas största fabriker för workstations, klienter, server och storage. På plats i fabriken kommer vi att få uppleva en effektiv logistikhantering i världsklass samtidigt som vi får en genomgång om hur Dell EMC aktivt jobbar med hållbarhet. Dell EMC har alltid haft ett tänk på deras miljöpåverkan, inte bara genom att producera ekovänliga produkter utan i allt de gör genom alla led.

Du kommer också få en presentation av oss på Infront där vi visar hur vi genom en renodlad logistik och med produktnära tjänster kan erbjuda dig en smartare leverans. Vi strävar efter att vara innovativa och letar alltid efter de mest kostnadseffektiva lösningarna för att kunna spara både tid och pengar åt dig som kund.

Genom att följa med på denna resa kommer du att kunna säkerställa att Dell EMC har ett aktivt hållbarhetsarbete som syftar till att minimera sitt ekologiska fotspår samtidigt som de hjälper sina kunder att reducera sina. Du kommer också att få en förståelse för hur produktionen går till och vikten av effektiva logistiklösningar.

Dell EMC Factory Tour

12-14 oktober
Warszawa, Polen
Inbjudan i pdf

Vi hoppas att du har möjligheten följa med oss på denna unika upplevelse. Anmäl ditt intresse senast 2017-09-20 genom att fylla i formuläret nedan. OBS! Begränsat antal platser.

Hör gärna av dig (via formuläret nedan) om du har andra frågor eller vill ha mer information om resan.

2017-09-06|Evenemang|