Home/Händer på Infront/Förbättringar i webshopen
  • Förbättrad webshop maj 2017

Förbättringar i webshopen

Förbättringar i webshopen

I vår senaste kundundersökning som genomfördes 2016 fick vi feedback om att vi borde utveckla och förbättra vår webshop och att ni, våra kunder, inte är helt nöjda med den.

Du som var på vårt event IT-Kompis i höstas kanske minns Göran Joelsson, vår nya e-handelsansvarige, som stod på scen och lovade att göra just vår webshop mycket bättre. Bland annat lovade han att du enkelt kommer att kunna se dina fakturor, en orderhistorik som är korrekt och följa leveransen av dina ordrar.

Nu håller detta äntligen på att bli verklighet! Vi har de senaste månaderna arbetat med en betydande systemuppgradering som kommer att sjösättas den 2 maj. Dessa nya system kommer innebära en betydligt bättre upplevelse för dig som kund hos oss.

Risk för barnsjukdomar

Men – som alltid vid stora systemuppgraderingar kan det ju vara så att det uppstår en del barnsjukdomar och diverse problem. Vi vill därför uppmärksamma dig på att systemen eventuellt kan generera felaktigheter i samband med lanseringen nästa vecka, t ex mail som skickas ut som inte borde göra det eller att en order får dubbla ordernummer. Vi gör självklart vårt yttersta för att lanseringen ska bli så smärtfri som möjligt för dig, men vill flagga för att det kan hända att det blir fel. Om det nu mot förmodan skulle ske, så hoppas vi på överseende med detta.

Har du några frågor kring detta eller om det uppstår problem med en order är du såklart varmt välkommen att höra av dig till oss!

 

Kontakta oss