God Jul och Gott Nytt År

Home/Händer på Infront/God Jul och Gott Nytt År
  • Vi stödjer Cancerfonden

God Jul och Gott Nytt År

Julen närmar sig med stormsteg och det har blivit dags att sammanfatta hösten 2016.

Våra första 8 månader (vi stänger vårt år 30/4-17) har varit intensiva och vi har hunnit med många saker under året. Bland annat har vi nu gasat på rejält kring vår e-handel där vi anställt Göran Joelsson som e-handelsansvarig. Han kommer närmast från Netset som tillhandahåller vår e-handelsplattform och du kan räkna med att det kommer hända mycket inom detta område under våren. Målet är att du ska kunna hitta all information om produkter, serienummer, kollinummer, orderhistorik och fakturor i vår webshop – vi kallar det My Infront.

Vi har också vuxit rejält inom vår tjänsteleverans. Inom vårt affärsområde Konsult har vi fyllt på med flera kompetenta medarbetare under året och 4 nya resurser har kommit in med olika spetskompetenser. Om du är i behov av konsulthjälp – tveka då inte att kontakta din säljkontakt. Att leverera IT som tjänst har också varit ett snabbväxande område och allt fler väljer att köpa våra tjänster såsom BaaS (Backup as a Service) och NaaS (Network as a Service).

Idag står vi starkare än någonsin i vad vi kan leverera och vi utvecklas framgent genom nära samarbete och dialog med dig som kund och partner. Tillväxtresan fortsätter och vårt erbjudande är större än någonsin.

En av höstens stora höjdpunkter var vårt event IT-Kompis som gick av stapeln den 16/11 på Münchenbryggeriet. Det blev en ännu större succé än förra året. Vi hade både fler besökare och fler utställare och var ca 300 personer på plats. För mer info och bilder se www.it-kompis.se Vi laddar redan nu för IT-Kompis 2017!

Varje jul skänker vi pengar till en välgörenhetsorganisation och i år har vi valt att tänka på de som inte har förmånen att vara friska och de som på ett eller annat sätt drabbats av cancer, personligen eller att en nära anhörig drabbats. Därför har vi i år valt att skänka en gåva till Cancerfonden.

Jag och alla på Infront vill tillönska dig och dina kära en god jul och ett gott nytt år! Vi ser fram emot att höras efter helgerna och komma igång med dialogerna igen.

Allt gott och väl mött!

Fredrik Pürkner
VD – Infront IT-Partner

Fredrik Pürkner