Home/Händer på Infront/Infront Print och Dokumenthantering tänker nytt

Infront Print och Dokumenthantering tänker nytt

Som ett steg i att ytterligare förbättra vårt erbjudande inom Print & Dokumenthantering tillsatte vi i höstas en Serviceansvarig – Jonathan Sandström. Jonathans främsta uppgift är att hela tiden säkerställa maximal kundnöjdhet.

Jonathan berättar kort om sitt uppdrag:
”Till en början måste jag säga att det är otroligt tacksamt att jobba med Print på Infront, det är ett riktigt bra utgångsläge. Det handlar inte om att åka runt och ”släcka bränder” utan snarare om att få hjälpa våra kunder att ta nästa kliv oavsett om det handlar om att höja säkerheten eller minska sina utskriftsvolymer.”

Jonathan påvisar också att han känner att det är en stor fördel att vi jobbar med branschens ledande tillverkare vilket innebär att vi snabbt kan ställa om och göra unika paketeringar då det släpps nya innovationer.

Reducera störningsmomenten för en effektivare verksamhet

En trend som nyligen uppkommit är möjligheten att kunna skriva ut från mobila enheter. För vissa branscher är det en superviktig funktion men för andra helt onödig. För oss på Infront innebär det att det ligger i vårt ansvar att presentera lösningar för våra kunder men också att ibland bromsa. Du som kund ska vara trygg i att vi hjälper dig att investera i det som ger mest affärsnytta och där måste vi vara en bra rådgivare.

Som affärsområdeschef för Print & Dokumenthantering på Infront vill jag understryka vikten av att lägga sin tid på rätt saker. Vår uppgift är att hjälpa företag att kunna fokusera på sin kärnverksamhet och dessutom kunna göra det mer effektivt och utan störningsmoment. Vi bygger långsiktiga samarbeten med en vilja om att alltid vara det bästa alternativet oavsett om det är en liten eller stor lösning.

Varmt välkommen att kontakta mig om du vill veta mer om hur vi kan se till att du får en kostnadseffektiv utskriftslösning anpassad efter just dina behov.

Boka ett möte med oss idag 

Leo Lindblad
Affärsområdeschef
Print & Dokumenthantering

Tel: +46841069037
mail icon infront