smallruta

IT-arbetsplats

Produkter och lösningar för en smart

arbetsplats och produktiva användare.

IT-arbetsplats

Home/IT-arbetsplats

Produkter & Tjänster för hela IT-arbetsplatsen

Med fokus på effektiva och moderna arbetssätt sätter vi tekniken, platsen och användaren i centrum. Infront erbjuder produkter och lösningar för en smart arbetsplats för den produktiva användaren.

Ingen produkt gör nytta om den inte anpassas till dess användare och verksamhet. Vår uppgift som produktspecialister är att på ett proaktivt sätt erbjuda dig marknadens bästa produktförsörjning anpassade efter dina specifika behov för till exempel:

  • Användaren på kontoret eller den mobila
  • Konferensrummet
  • IT-arbetsplatsen

Infront hjälper dig även med tjänster som logistik, för-konfiguration, märkning, emballagefri leverans och ofta uppställning av nya arbetsplatser inklusive retur, återtag och återbruk. Datorer, skärmar och alla slags IT-produkter behöver förädlas och genom att vi förbereder och anpassar produkterna innan leverans så kan du istället lägga mer tid på din kärnverksamhet.

En personlig relation kan inte kopieras

Vi erbjuder alla våra kunder en personlig kontakt som du kan ringa för bästa hjälp och vägledning, vi är din trusted advisor.

Webshop

Vi skräddarsyr vår webshop efter er verksamhet. Har ni behov av upplägg av specialmodeller och avtalssortiment med produkter ni ofta köper? Behöver ni sätta attestflöden? Har ni behov av integrationer så som Single Sign On eller använder ni er av inköpssystem som t.ex. Visma Proceedo? Vi kan sätta alla dessa anpassningar på individnivå – det mesta är möjligt! Meddela din kontaktperson så bygger vi vår webshop efter era krav och behov. I webshopen erbjuder vi produkter från världens främsta IT-tillverkare och vi är en oberoende leverantör med spetskompetens på våra strategiska leverantörer. Och vi ser alltid till att den är uppdaterad med de senaste nyheterna och kampanjerna. Kontakta oss så berättar vi mer!