smallruta

IT-arbetsplats

Produkter och lösningar för en smart

arbetsplats och produktiva användare.

IT-arbetsplats

Home/IT-arbetsplats

Produkter & Tjänster för hela IT-arbetsplatsen

Med fokus på effektiva och moderna arbetssätt sätter vi användaren i centrum. Infront erbjuder produkter och lösningar för en smart arbetsplats för den produktiva användaren.

Ingen produkt gör nytta om den inte anpassas till dess användare och verksamhet. Vår uppgift som produktspecialister är att på ett proaktivt sätt erbjuda dig marknadens bästa produktförsörjning anpassade efter dina specifika behov för till exempel

  • Användaren på kontoret eller den mobila
  • Konferensrummet
  • IT-arbetsplatsen

Infront hjälper dig även med tjänster som logistik, för-konfiguration, märkning, emballagefri leverans och uppställning av nya arbetsplatser inklusive retur, återtag och återbruk. Datorer, skärmar och alla slags IT-produkter behöver förädlas och genom att vi förbereder och anpassar produkterna innan leverans så kan du istället lägga mer tid på din kärnverksamhet.

 En personlig relation kan inte kopieras

Vi erbjuder alla våra kunder en personlig kontakt som du kan ringa för bästa hjälp och vägledning, vi är din trusted advisor.

Webshop

Vi skräddarsyr vår webshop efter er verksamhet. Har ni behov av upplägg av specialmodeller och avtalssortiment med produkter ni ofta köper? Behöver ni sätta attestflöden? Har ni behov av integrationer så som Single Sign On eller använder ni er av inköpssystem som t.ex. Visma Proceedo? Vi kan sätta alla dessa anpassningar på individnivå – det mesta är möjligt! Meddela din kontaktperson så bygger vi vår webshop efter era krav och behov. I webshopen erbjuder vi produkter från världens främsta IT-tillverkare och vi är en oberoende leverantör med spetskompetens på våra strategiska leverantörer. Och vi ser alltid till att den är uppdaterad med de senaste nyheterna och kampanjerna. Kontakta oss så berättar vi mer! 

Kolla in vår webshop!

Livscykelhantering

Vi lägger stor vikt vid att ha genomtänkta processer igenom samtliga steg av livscykeln. Vår livscykelprocess bygger på att kundens fysiska tillgångar hanteras optimalt för att maximera det ekonomiska utbytet av dem, samtidigt som dess negativa miljöpåverkan minimeras. Kort sagt kan man säga att man enkelt ska kunna nyttja rätt hårdvara på rätt ställe och att rätt användare har rätt utrustning under hela livscykeln.

Logistiktjänster

Med hjälp av en kundanpassad och renodlad logistik erbjuder vi en smartare leverans till dig som kund. Vi lovar att alltid vara innovativa och hitta bästa lösningen för er. Behovet kan var en logistikförädling av våra kunders tillverkaravtal eller hjälp med enstaka leveranser där man vill optimera tidsåtgången av sin klienthantering. Livscykeltjänster så som återbruk av befintlig hårdvara eller återtag av uttjänt hårdvara hjälper våra kunder att jobba smartare. Ingen lösning är den andra helt lik och vi är fast beslutsamma om att hitta en kundunik och flexibel lösning för just dig.

Vårt fokus är att optimera Er tidsåtgång för klienthantering och därigenom spara pengar i hur ni hanterar era mobiltelefoner, plattor och datorer. Med hjälp av våra tjänster som innefattar allt från inköp och logistik till kontroll, eftermarknad och återvinning, ger vi dig verktygen för total kontroll och framför allt, att ert företag fullt ut kan koncentrera sig på det ni är bäst på – er kärnverksamhet!

Projekt

Att kunna leverera hårdvara till en lastkaj är det många som kan, men att i projektform kunna leverera kundunika konfigurationer per enhet, till rätt individ, på rätt ort, på utsatt tid och dessutom uppmärkt i ett assetsystem under ett fåtal dagar kräver expertis. Här har Infronts projektledare sin erfarenhet, kunskap och många nöjda referenskunder. Infront planerar, informerar, utför och ansvarar för hela projektet i samråd med utpekad ansvarig hos Er som kund. Vi förespråkar vår samarbetsmodell som baseras på kontinuerliga avstämningsmöten med tydliga ansvarsfördelningar för att ingenting skall lämnas åt slumpen. Det är här vi gör skillnad. De flesta utrullningar övergår i förvaltning och vi vet hur viktigt det är att hålla ihop projektet, avgränsa och sätta tydliga direktiv för övergången mellan projekt och förvaltning. Allt för att därefter kunna hålla hög kvalitet i leveranserna dag efter dag.

Kontakta oss

Vi tar gärna ett möte med dig för att se vilka behov du har och hur vi skulle kunna hjälpa dig. Kontakta oss på uppgifterna till höger eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

  • Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter som du lämnar till oss till någon annan part. Läs mer om hur vi skyddar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy
Patrik Sandin
Patrik SandinFörsäljningchef
Tel: +46841069042