Home/Evenemang/Välkommen till IT-Kompis 2017
  • IT-Kompis 2017

Välkommen till IT-Kompis 2017

Varmt välkommen till en eftermiddag fylld med nyheter, inspiration och nätverkande för dig som jobbar inom IT. För tredje året i rad anordnar vi på Infront höstens bästa IT-event. Utvärderingen från 2016 visade att 97 % kunde tänka sig att rekommendera IT-Kompis till en vän eller kollega vilket gör oss extra laddade inför årets event!

Under en eftermiddag får du ta del av nyheter och framtidsspaningar i branschen samtidigt som du får chansen att nätverka med personer, både från branschens ledande tillverkare, och från andra företag.

Dagen kommer att varvas med keynotes och diskussioner kring runda bord där du själv väljer vilka bord du vill sitta vid utifrån temat FRAMTID och SÄKERHET. Parallellt med detta finns vi och alla tillverkare på plats i mässan där du kan fortsätta dialogen kring hur vi tillsammans kan utveckla och effektivisera din verksamhet.

För vem?

Eventet riktar sig till dig som är beslutsfattare inom IT och till dig som dagligen hanterar IT-frågor på både strategisk, taktisk och teknisk nivå. Förra årets utvärdering visade att 97 % kunde tänka sig att rekommendera IT-Kompis till en vän eller kollega!

Varmt välkommen till höstens bästa IT-event.

Datum: 16 nov 2017

Tid: 11.00-18.00
18.00 Mingelmiddag och underhållning

Plats: Münchenbryggeriet, Stockholm

Mer info och anmälan
2017-09-28|Evenemang|