Home/Karriär/Chef för Sales Support

Chef för Sales Support till Infront IT-Partner

Infront IT-Partner är en helhetsleverantör av IT-produkter och tjänster inom IT-infrastruktur till företagsmarknaden. Vi tillför ett värde till våra kunder genom personliga relationer, brinnande engagemang och spetskompetens inom de områden vi verkar.

Vi fortsätter vår tillväxtresa som en av branschens snabbast växande IT-återförsäljare och söker nu dig som liksom oss är övertygad om att en personlig relation inte går att kopiera eller ersätta. Vi vill nu expandera med fler resurser till vår försäljningsorganisation och tror att just DU gör skillnaden!

Beskrivning av tjänsten

Som chef för Sales Support kommer du i ett nära samarbete med ett dynamiskt och engagerat team på 7 personer och Infronts övriga organisation leverera högsta kundvärde på det bästa, mest effektiva och framförallt trevligaste sättet. Vi är ett serviceföretag som strävar efter att fortsätta leverera en hög kundnöjdhet till alla våra kunder och din roll handlar primärt om att stötta säljorganisationen på bästa sätt.

Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter;

  • Driva, utveckla och följa upp mål, rutiner och processer runt offert-, order-, faktura-, telefoni-, chat- och mailfunktion

  • Inspirera, vägleda och koordinera dina medarbetare mot målet 100% kundnöjdhet

  • Driva medarbetarnas kompetens och utveckling och tillse att de har det stöd som behövs för att utföra sina arbetsuppgifter

  • Att ombesörja kontinuerliga avstämning- och avrapporteringsmöten med Sales Support

  • Planera och driva det strategiska och praktiska kvalitetsarbetet från daglig styrning till måluppföljning

Som Chef för Sales Support förväntas du vara ambassadör och kulturbärare inför anställda, leverantörer och kunder.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för hög service och vill tillhöra branschens mest härliga och drivna säljgäng. Du är en närvarande chef med goda ledaregenskaper med ordentlig motivations- och kommunikationsförmåga som trivs med att vara mitt i verksamheten och arbeta tillsammans med dina medarbetare. Att du har jobbat inom IT-branschen och inom försäljning och har förståelse för ekonomiska transaktioner är meriterande, men inget krav. Du ska behärska svenska och engelska väl i tal och skrift.

För att trivas hos oss ska du:

  • Vara strukturerad

  • Vara resultatfokuserad

  • Vara serviceminded

  • Vara ansvarskännande

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder en dynamisk och kul arbetsplats där det för rätt person finns stora möjligheter att växa och utvecklas. För att nå dina mål krävs det att du är driven, engagerad och gillar att göra insatsen. Vi har ett stort kundfokus och i allt vi gör utgår vi från våra kärnvärden; Engagemang, Glädje, Ansvar och Ambition.

Övrig information

Tillträde: Enligt ök.

Lön: Fast månadslön

Arbetstid: Heltid, måndag till fredag kl 8-17.

Placeringsort: Hammarby Sjöstad, Stockholm

Kontaktperson: Patrik Holmström

Patrik Holmström
Patrik HolmströmVD
Tel: +46812093668

Sök tjänsten idag

Fyll i formuläret nedan för att söka denna tjänst. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.