Home/Karriär/Säljare Print & Dokument

Specialistsäljare till Print & Dokument

Infront IT-Partner är en helhetsleverantör av IT-produkter och tjänster inom IT-infrastruktur till företagsmarknaden. Vi tillför ett värde till våra kunder genom personliga relationer, brinnande engagemang och spetskompetens inom de områden vi verkar.

Vi fortsätter vår tillväxtresa som en av branschens snabbast växande IT-återförsäljare och söker nu dig som liksom oss är övertygad om att en personlig relation inte går att kopiera eller ersätta. Vi vill nu expandera med fler resurser till vårt affärsområde Print & Dokumenthantering. Vi tror att just DU gör skillnaden!

Beskrivning av tjänsten

I rollen som Specialistsäljare kommer du i nära samarbete med Infronts övriga medarbetare inom affärsområdet bedriva försäljning av vårt produkt- och tjänsteutbud. Vårt mål är att leverera högsta kundvärde på det bästa, mest effektiva och framförallt trevligaste sättet. Vi är ett serviceföretag som strävar efter att fortsätta leverera en hög kundnöjdhet till alla våra kunder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att ta ett stort ansvar vid framförallt nedan punkter:

  • Nykundsbearbetning

  • Utveckla befintliga kunder och bredda dom med vårt erbjudande inom Print & Dokumenthantering

  • Delta i kundteamsmöten och bidra i arbetet där säljkoordinatorer, specialister och konsulter ingår.

  • Bevaka och verka för att vara dina kunders bästa leverantör med högsta kundnöjdhet.

  • Vara ambassadör för Infronts varumärke och värderingar.

Tjänsten innebär även att du kommer att få genomföra diverse uppgifter som vid varje tillfälle är nödvändiga för Infronts dagliga verksamhet. Som medarbetare är och förväntas du vara ambassadör och kulturbärare inför anställda, leverantörer och kunder. Du kommer att få överta ett antal befintliga kunder men även bearbeta nya.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för service och människor och som vill tillhöra branschens mest härliga och drivna säljgäng. Det är ett krav att du har tidigare erfarenhet av att ha jobbat med försäljning av print & MFP-relaterade system och applikationer. Vi värdesätter rätt personlighet och rätt inställning väldigt högt. Du ska behärska svenska och engelska väl i tal och skrift. För tjänsten behöver du inneha b-körkort samt tillgång till bil.

För att trivas hos oss ska du:

  • Vara en lagspelare med en stark egen drivkraft
  • Vara strukturerad och van att arbeta metodiskt.
  • Vara resultatfokuserad och van att arbeta mot egna budgetmål
  • Vara serviceinriktad
  • Vara ansvarskännande

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder en dynamisk och kul arbetsplats där det för rätt person finns stora möjligheter att växa och utvecklas. För att nå dina mål krävs det att du är driven, engagerad och gillar att göra insatsen. Vi har ett stort kundfokus och i allt vi gör utgår vi från våra kärnvärden; Engagemang, Glädje, Ansvar och Ambition.

Övrig information

Tillträde: Enligt ök.

Lön: Fast månadslön samt bonus

Arbetstid: Heltid, måndag till fredag kl 8-17.

Placeringsort: Hammarby Sjöstad, Stockholm

Kontaktperson: Patrik Holmström

Patrik Holmström
Patrik HolmströmVD
Tel: +46812093668

Sök tjänsten idag

Fyll i formuläret nedan för att söka denna tjänst. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.