Home/Karriär/Säljare ITA

Projektledare IT-arbetsplats

Infront IT-Partner är en helhetsleverantör av IT-produkter och tjänster inom IT-infrastruktur till företagsmarknaden. Vi tillför ett värde till våra kunder genom personliga relationer, brinnande engagemang och spetskompetens inom de områden vi verkar.

Vi fortsätter vår tillväxtresa som en av branschens snabbast växande IT-återförsäljare och söker nu dig som liksom oss är övertygad om att en personlig relation inte går att kopiera eller ersätta. Vi behöver nu expandera med fler resurser till vår försäljningsorganisation och tror att just DU gör skillnaden!

Beskrivning av tjänsten

Som projektledare/specialist inom vårt affärsområde IT-arbetsplats är du ambassadör och kulturbärare för såväl anställda, leverantörer och kunder. Du kommer aktivt jobba med att utveckla, digitalisera och verka för långsiktiga relationer och samarbeten med såväl nya som befintliga kunder. Du kommer att vara en del av ett team som arbetar tillsammans där ditt ansvarsområde är att driva tjänsteförsäljningen inom IT-arbetsplats hos kunden.

Inom affärsområdet IT-arbetsplats erbjuder vi produkter och lösningar för en smart arbetsplats för den produktiva användaren. Vi hjälper kunderna med tjänster som logistik, för-konfiguration, märkning, emballagefri leverans och uppställning av nya arbetsplatser inklusive retur, återtag och återbruk. Datorer, skärmar och alla slags IT-produkter behöver förädlas och genom att vi förbereder och anpassar produkterna innan leverans så kan kunderna istället lägga mer tid på sin kärnverksamhet.

Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter:

  • Koordinering och projektledning av kundprojekt
  • Kundbesök tillsammans med ansvarig AM/KAM

  • Utveckla befintliga kunder inom tjänsteförsäljningen inom IT-arbetsplats

  • Tydliga KPI:er för att upprätthålla kvalité i våra kundåtaganden

Vem är du?

Vi söker dig som är redo att anta en ny utmaning och ta nästa kliv i din karriär genom att vara med och bygga en av Sveriges snabbast växande IT-återförsäljare. Vi ser att du har arbetat med projektledning i minst 3 år samt gärna inneha erfarenhet från IT-branschen. Det vi värdesätter allra högst är att du har rätt personlighet och rätt inställning.

För att trivas hos oss ska du:

  • Vara en lagspelare med en stark egen drivkraft

  • Ha ett stort eget ansvarstagande och framåtanda

  • Vara lyhörd hos kunden och lösningsorienterad

  • Inneha en stor portion social kompetens och fungera bra i grupp

Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift och innehar B-körkort.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder en dynamisk och kul arbetsplats där det för rätt person finns stora möjligheter att växa och utvecklas. Vi har ett stort kundfokus och i allt vi gör utgår vi från våra kärnvärden; Engagemang, Glädje, Ansvar och Ambition.

Övrig information

Tillträde: Enligt ö.k

Lön: Fast månadslön

Arbetstid: Heltid, måndag till fredag kl 8-17.

Placeringsort: Hammarby Sjöstad, Stockholm

Kontaktperson: Patrik Sandin

Patrik Sandin
Patrik SandinFörsäljningschef
Tel: +46841069042

Sök tjänsten idag

Fyll i formuläret nedan för att söka denna tjänst. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.