Home/Karriär/Specialistsäljarekonsult

Specialistsäljare Konsult

­Infront IT-Partner är en helhetsleverantör av IT-produkter och tjänster inom IT-infrastruktur till företagsmarknaden. Vi tillför ett värde till våra kunder genom personliga relationer, brinnande engagemang och spetskompetens inom de områden vi verkar.

Vi fortsätter vår tillväxtresa som en av branschens snabbast växande IT-återförsäljare och söker nu dig som liksom oss är övertygad om att en personlig relation inte går att kopiera eller ersätta. Vi vill nu expandera med fler resurser till vårt affärsområde Konsult. Vi tror att just DU gör skillnaden!

Beskrivning av tjänsten

I rollen som Specialistsäljare kommer du i nära samarbete med Infronts övriga medarbetare bedriva försäljning av våra Konsulttjänster. Du kommer att bearbeta både nya och befintliga kunder och jobba för att utveckla vår affär och våra kundrelationer långsiktigt. Vårt mål är att vi ska vara våra kunder bästa leverantör.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Bevaka och verka för att vara dina kunders bästa leverantör med högsta kundnöjdhet.

  • Ta emot och tolka förfrågningar om uppdrag och att hitta rätt kandidater, antingen internt eller externt.

  • Hantera hela säljprocessen från offert till order samt uppföljning efter genomförd leverans.

  • Förbereda och coacha konsultkandidaterna inför intervjuer hos våra kunder.

  • Återkoppla till partners och följa upp både vunna och icke vunna affärer

Tjänsten passar dig som trivs i en bred och administrativ säljroll där du får etablera goda relationer till partners och konsulter. Att lyfta lur, svara på mail och träffa nya människor avskräcker dig inte och du bör vara noggrann med detaljer samtidigt som du ser affären ur det större perspektivet. Det är inte helt ovanligt att du får ett adrenalinpåslag varje gång en affär går i hamn och du vet med dig om att ditt arbete med att hitta rätt konsult till vår kund säkerställer en framtida bra och bred affär med våra kunder.

Vem är du?

Vi söker dig med minst fem års erfarenhet av konsultativ försäljning, företrädesvis inom området infrastruktur. Du har dokumenterat goda försäljningsresultat i bagaget och kan hantera både strategisk kundutveckling och nykundsbearbetning.

Vi vill att du har en adekvat utbildning, är van vid att driva affärer mot högre beslutsfattare och kan arbeta självständigt. Personliga egenskaper som vi värdesätter är att du är professionell, kommunikativ, har god förmåga att samverka med andra och har en ambitiös inställning.

Du ska behärska svenska och engelska väl i tal och skrift. För tjänsten behöver du inneha b-körkort samt tillgång till bil.

För att trivas hos oss ska du:

  • Vara en lagspelare med en stark egen drivkraft
  • Vara strukturerad och van att arbeta metodiskt.
  • Vara resultatfokuserad och van att arbeta mot egna budgetmål
  • Vara serviceinriktad
  • Vara ansvarskännande

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder en dynamisk och kul arbetsplats där det för rätt person finns stora möjligheter att växa och utvecklas. För att nå dina mål krävs det att du är driven, engagerad och gillar att göra insatsen. Vi har ett stort kundfokus och i allt vi gör utgår vi från våra kärnvärden; Engagemang, Glädje, Ansvar och Ambition.

Övrig information

Tillträde: Omgående

Lön: Fast månadslön + provision

Arbetstid: Heltid, måndag till fredag kl 8-17.

Placeringsort: Hammarby Sjöstad, Stockholm

Kontaktperson: Johan Rosenqvist

Johan Rosenqvist
Johan RosenqvistAffärsområdeschef Konsult
Tel: +46841069031

Sök tjänsten idag

Fyll i formuläret nedan för att söka denna tjänst. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.