Home/Karriär/Specialistsäljare Licens

Specialistsäljare Licens

Infront IT-Partner är en helhetsleverantör av IT-produkter och tjänster inom IT-infrastruktur till företagsmarknaden. Vi tillför ett värde till våra kunder genom personliga relationer, brinnande engagemang och spetskompetens inom de områden vi verkar.

Vi fortsätter vår tillväxtresa som en av branschens snabbast växande IT-återförsäljare och söker nu dig som liksom oss är övertygad om att en personlig relation inte går att kopiera eller ersätta. Med 96 % kundnöjdhet i vår senaste kundundersökning är vi otroligt stolta och vill nu expandera med fler resurser till vår försäljningsorganisation. Vi tror att just DU gör skillnaden!

Beskrivning av tjänsten

Som Specialistsäljare på Infront är du ambassadör och kulturbärare för såväl anställda, leverantörer och kunder. Du jobbar aktivt med att utveckla, digitalisera och verka för långsiktiga relationer och samarbeten med såväl nya som befintliga kunder.

Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter:

  • Utveckla befintliga kunder och bredda dem med övriga erbjudanden inom Licens

  • Hjälpa våra kunder med deras licensmiljö och säkerställa att de har rätt licenser

  • Agera rådgivare och hantera våra kunders digitala tillgångar

  • Tillsammans med AM/KAM genomföra kundmöten

Du kommer att ingå i kundteam som integrerar med våra kunder, vilket innebär att det ofta är flera resurser representerade på en och samma kund. Ditt ansvar blir att utveckla och driva rådgivning och försäljning av licenser samt våra SAM-tjänster till dessa kunder.

Vem är du?

Vi söker dg som har ett brinnande intresse för försäljning och människor och som vill tillhöra branschens mest härliga och drivna säljgäng. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av produkt/tjänsteförsäljning inom IT-branschen och att du är bekväm med IT-terminologin. Det vi värdesätter allra högst är att du har rätt personlighet och rätt inställning.

För att trivas hos oss ska du:

  • vara en lagspelare med en stark egen drivkraft
  • vara strukturerad och van att arbeta metodiskt
  • vara resultatfokuserad och van att arbeta mot budgetmål

Om du har tidigare erfarenhet av licensförsäljning eller Software Asset Management (SAM) är det meriterande men inget krav. Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder en dynamisk och kul arbetsplats där det för rätt person finns stora möjligheter att växa och utvecklas. Du kommer löpande att få utbildning inom olika leverantörers licens- och produktregler. Vi har ett stort kundfokus och i allt vi gör utgår vi från våra kärnvärden; Engagemang, Glädje, Ansvar och Ambition.

Övrig information

Tillträde: Enligt ö.k.

Lön: Fast månadslön + bonus

Arbetstid: Heltid, måndag till fredag kl 8-17.

Placeringsort: Hammarby Sjöstad, Stockholm

Kontaktperson: Patrik Sandin

Patrik Sandin
Patrik SandinFörsäljningschef
+46841069042

Sök tjänsten idag

Fyll i formuläret nedan för att söka denna tjänst. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.