Home/Karriär/Specialistsäljare Licens

Specialistsäljare Licens

Infront IT-Partner är en helhetsleverantör av IT-produkter och tjänster inom IT-infrastruktur till företagsmarknaden. Vi tillför ett värde till våra kunder genom personliga relationer, brinnande engagemang och spetskompetens inom de områden vi verkar.

Vi fortsätter vår tillväxtresa som en av branschens snabbast växande IT-återförsäljare och söker nu dig som liksom oss är övertygad om att en personlig relation inte går att kopiera eller ersätta. Vi behöver nu expandera med fler resurser till vår försäljningsorganisation och tror att just DU gör skillnaden!

Beskrivning av tjänsten

De traditionella licensmodellerna förändras och sättet att konsumera licenser ser idag helt annorlunda ut än för några år sedan. Det tycker vi på Infront är både inspirerande och spännande! Vi är fast beslutna om att fortsätta agera som den bästa rådgivaren på marknaden som tryggt vägleder kunderna genom denna förändring. Vill du vara med och hjälpa våra kunder på denna spännande förändringsresa samtidigt som du skapar den moderna licensavdelningen inom IT-återförsäljarledet? Då har du hittat rätt! Som Specialistsäljare på Infront är du ambassadör och kulturbärare för såväl anställda, leverantörer och kunder. Du jobbar aktivt med att utveckla, digitalisera och verka för långsiktiga relationer och samarbeten med såväl nya som befintliga kunder.

I rollen ingår en stor portion sälj, där du förväntas bära en del av budgeten själv. Området är strategiskt viktigt för Infront och är idag det tredje största området med en årsomsättning på över 20 miljoner SEK.

Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter:

 • Viss nykundsbearbetning

 • Utveckla befintliga kunder och bredda dem med övriga erbjudanden inom Licens

 • Hjälpa våra kunder med deras licensmiljö och säkerställa att de har rätt licenser

 • Agera rådgivare och hantera våra kunders digitala tillgångar

 • Driva och utveckla våra affärer genom att leda andra säljare i rätt riktning

 • Utveckla och driva områdets cloud-strategier

 • Skapa ”bryggor” och merförsäljning till övriga affärsområden via mjukvarulösningar

 • Sälja kontroll via våra SAM-tjänster ILM och ILL

 • Försäljning och bevakning av upphandlingar

 • Ansvara för områdets leverantörer och partnersamarbeten

Du kommer att rapportera till försäljningsdirektören som självklart även kommer att finnas till hjälp med att se till att nödvändiga verktyg finns så att du ska kunna utvecklas i din roll som speciallistsäljare på Infront.

Du kommer att ingå i kundteam som integrerar med våra kunder, vilket innebär att det ofta är flera resurser representerade på en och samma kund. Ditt ansvar blir att utveckla och driva rådgivning och försäljning av licenser samt våra SAM-tjänster till dessa kunder.

Vem är du?

Vi söker dig som är redo att anta en ny utmaning och ta nästa kliv i din karriär genom att vara med och bygga en av Sveriges snabbast växande IT-återförsäljare. Vi ser att du har arbetat med försäljning och har ett brinnande intresse för detta. Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet av mjukvarulösningar och/eller SAM-tjänster samt gärna erfarenhet av dagens molninfrastrukturlösningar såsom AWS och/eller Azure. Det viktigaste är din personlighet och din inställning!

För att trivas hos oss ska du:

 • vara en lagspelare med en stark egen drivkraft
 • vara strukturerad och van att arbeta metodiskt
 • vara resultatfokuserad och van att arbeta mot egna budgetmål

Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder en dynamisk och kul arbetsplats där det för rätt person finns stora möjligheter att växa och utvecklas. Du kommer löpande att få utbildning inom olika leverantörers licens- och produktregler. Vi har ett stort kundfokus och i allt vi gör utgår vi från våra kärnvärden; Engagemang, Glädje, Ansvar och Ambition.

Övrig information

Tillträde: Enligt ö.k.

Lön: Fast månadslön + bonus

Arbetstid: Heltid, måndag till fredag kl 8-17.

Placeringsort: Hammarby Sjöstad, Stockholm

Kontaktperson: Fredrik Pürkner

Fredrik Pürkner
Fredrik PürknerVD & Affärsområdeschef Licens
+46841069048

Sök tjänsten idag

Fyll i formuläret nedan för att söka denna tjänst. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.