Home/Händer på Infront/Ny VD till Infront IT-Partner
  • Patrik Holmström & Fredrik Pürkner

Ny VD till Infront IT-Partner

Under sina 5 år som VD på Infront IT-Partner har Fredrik Pürkner med sitt fantastiska engagemang bidragit till en stark tillväxtresa för bolaget, från 12 anställda och 60 MSEK i omsättning till drygt 50 anställda och 366 MSEK. När nu Fredrik istället kommer att kliva in i styrelsen är vi mycket glada över att välkomna Patrik Holmström som ny VD på Infront.

”Patriks erfarenhet av sälj och marknad passar som hand i handsken för Infront och med hans erfarenhet som ledare inom både print- och IT-branschen såväl som inom idrottsrörelsen ser vi fram emot en mycket spännande utveckling tillsammans”, säger Per Apelgren styrelseordförande Infront IT-Partner.

Patrik Holmström kommer senast ifrån Ricoh där han har varit försäljningsdirektör de senaste 10 åren och med 20 års erfarenhet från IT-branschen är han rätt person att ta över stafettpinnen på Infront.

”Jag har följt Infronts spännande resa under ett antal år och har alltid uppfattat dem som ett spännande tillväxtbolag med högt kundfokus och positiva medarbetare. Under rekryteringsprocessen förstärktes mina uppfattningar om att Infront är ett modernt, hungrigt företag som vill mer. Med mina erfarenheter inom försäljning, service och ledarskap kommer jag att bidra till Infronts fortsatta framgång”, säger Patrik Holmström.

Med en ny VD på plats stärks dessutom bolagsstyrelsen i och med att Fredrik Pürkner blivit invald som ny ledamot i styrelsen.

”Det ska bli spännande att ta nästa kliv i min egen utveckling genom att vara med och forma Infronts strategiarbete för fortsatt tillväxt på en annan nivå. Med de strategier vi har haft hittills har vi lyckats nå våra delmål men jag vet att vi har ännu mer att ge. Jag är mycket inspirerad för att fortsatt vara en del av Infronts resa och jag känner mig väldigt trygg med att lämna över VD-posten till Patrik Holmström”, säger Fredrik Pürkner.

Patrik Holmström tillträder som VD from 1 juni 2018. Förutom Fredrik Pürkner består styrelsen på Infront IT-Partner av Per Apelgren (ordförande), Johan Rosenqvist, Henrik Enbom och Patrik Sandin.

För mer information:

Per Apelgren, Styrelseordförande Infront IT-Partner Tel: 070-552 60 60

Patrik Holmström, VD Infront IT-Partner Tel: 070-834 33 85

Linda Rangstad, Marknadschef Infront IT-Partner Tel: 073-924 94 59