Om Infront IT-Partnermediumruta

ENGAGEMANG

GLÄDJE

AMBITION

ANSVAR

Våra värderingar

Om oss

Home/Om oss

Vi vill vara din bästa leverantör

Infront IT-Partner är en helhetsleverantör av IT-produkter och tjänster inom IT-infrastruktur till företagsmarknaden. Vi brinner för personliga relationer och strävar därför att få vara din personliga IT-partner. Det är först när vi lär känna varandra som vi fullt ut kan förstå din verksamhet och identifiera de utmaningar som du står inför och hjälpa dig på bästa sätt.

För oss är det viktigt att vara lyhörda och lyssna på dig som kund. Genom att lyssna på dina utmaningar kan vi identifiera dina verkliga behov och därigenom ge dig rätt förutsättningar att genom din infrastruktur förverkliga er affärsidé och utveckling av er verksamhet.

På Infront finns ett äkta engagemang om att vi ska vara våra kunders bästa leverantör. Alla affärer som vi gör ska bägge parter vilja göra igen, vilket bidrar till att vår tillväxtresa fortsätter.

Patrik Holmström, VD, Infront IT-Partner
Patrik Holmström

Affärsidé

Genom att varje dag vara lyhörda och att lyssna på våra kunder ger vi dem rätt förutsättningar att genom sin infrastruktur förverkliga sina affärsidéer och bidra till lönsammare kärnverksamhet. Genom att lyckas med detta positionerar vi oss som en betrodd samarbetspartner för våra kunder i vardagen.

Vision

Värdet våra kompetenta och stolta medarbetare adderar i våra kunders vardag skall göra oss till det självklara valet av leverantör av IT infrastruktur. Vi vill vara våra kunders bästa leverantör.

Om Infront IT-Partner

Infront grundades 2006 och har sedan 2011 ägts av Johan Rosenqvist, Henrik Enbom och Patrik Sandin. Alla tre har lång erfarenhet av IT-branschen och en stark entreprenörsanda och jobbar operativt i bolaget. Sedan juli 2018 är även investerarbolaget ShortCap delägare i bolaget tillsammans med Johan, Henrik och Patrik. Det nya ägarskapet innebär att vi kan skapa möjligheter att fortsätta vår tillväxtresa och utvecklas till att bli en ännu bättre helhetsleverantör till både befintliga och nya kunder.

Styrelsen består av dessa personer:

  • Jan Friedman, Styrelseordförande
  • Eric Severin
  • Heléne Köhler
  • Johan Rosenqvist
  • Patrik Sandin
  • Henrik Enbom

Infronts utveckling de senaste åren:

2017: 367 MSEK
2016: 281 MSEK
2015: 300 MSEK
2014: 224 MSEK
2013: 112 MSEK
2012: 60 MSEK
95 %

Kundnöjdhet

Varje år genomför vi en undersökning bland våra kunder för att ta reda på vad de tycker om oss och hur vi kan förbättra oss för att bli en ännu viktigare partner till dem. Med hjälp av ledordet KUNDFOKUS jobbar vi varje dag för att göra våra kunder supernöjda. I den senaste kundundersökningen 2018 svarade 95 % att de kan tänka sig att rekommendera oss. Ett resultat som vi är väldigt stolta över, även om vi självklart alltid strävar mot 100 %.

Vi är din märkesobundna IT-Partner

Våra partnerskap med de leverantörer vi jobbar med är en viktig del i vår affärsmodell. Vi är en obunden återförsäljare och systemintegratör och för oss är det viktigt att kunna erbjuda dig ett brett och djupt sortiment med produkter och lösningar i världsklass. För att få ihop en helhet hos dig som kund krävs ibland många olika komponenter och vi är experter på att hitta de där speciella produkterna som gör att din IT-miljö blir optimal.

Vår ambition är att vi ska ha lika bra relation med våra leverantörer som vi har med dig som kund. När vi har bra relationer med partners och leverantörer innebär det att vi kan erbjuda dig, inte bara rätt produkter och lösningar, utan också konkurrenskraftiga priser och höga servicenivåer.

Med en rad av branschens ledande tillverkare har vi dessutom ett nära strategiskt samarbete. Hos dessa ser vi till att vi hela tiden har rätt och uppdaterad expertis kring deras produkter och lösningar samt aktuella certifieringar för att säkerställa att våra experter har en tillräckligt hög kunskapsnivå.  Allt för att vi ska kunna vara din bästa leverantör.

Dell EMC Titanium Partner
HP Partner First Gold