Skydda användarna oavsett var de befinner sig med Cisco Umbrella

I många organisationer är det idag vanligt att användarna kan sitta i stort sett vart som helst och arbeta, de behöver inte alltid vara på kontoret. Smidigt såklart för användaren men det ställer ju ännu högre krav på säkerheten för att skydda både användarna och företaget när användarna rör sig utanför företagets nätverk.

Cisco Umbrella är en molnbaserad säkerhetslösning som ger dig och dina användare skydd mot hot på internet, oavsett var användaren befinner sig. Med Umbrella stoppas attacker i ett tidigare skede och infekterade enheter identifieras snabbare. Både nuvarande och nya hot upptäcks och avtäcks automatiskt och förfrågningar blockeras proaktivt redan innan en anslutning är upprättad.

Umbrella är en effektiv, öppen och automatisk lösning som är enkel att använda och som skyddar användarna där de är.

Seeing is believing – prova fritt i 14 dagar

Få en 14 dagars kostnadsfri provversion av Cisco Umbrella och testa själv hur enkelt verktyget är att använda. Det tar ungefär 30 sekunder att komma igång och du får tillgång till detta:

  • Ett riktigt bra skydd mot hot på internet, oavsett var användarna jobbar.
  • Automatiskt skydd av hot genom att upptäcka attacker innan de når fram.
  • Veckovisa säkerhetsrapporter direkt till din inbox.

Så här funkar det

Kolla in filmen där du ser hur verktyget funkar och hur enkelt det är att skydda dina användare oavsett om de befinner sig inom eller utanför företagets nätverk.