På grund av den rådande situationen med covid-19 och att många jobbar hemifrån erbjuder Cisco just nu tre olika säkerhetslösningar kostnadsfritt till alla nya kunder. Säkerhetslösningarna är utformade för att skydda din organisations användare på alla enheter, var de än befinner sig.

Cisco Umbrella

Skyddar användare mot hot på internet oavsett var användaren befinner sig, även utanför företagets nätverk. Med Umbrella stoppas attacker i ett tidigare skede och infekterade enheter identifieras snabbare. Både nuvarande och nya hot upptäcks och avtäcks automatiskt och förfrågningar blockeras proaktivt redan innan en anslutning är upprättad. Umbrella är en effektiv, öppen och automatisk molnbaserad lösning som är enkel att använda och som skyddar användarna på bara några minuter.

Cisco Duo Security

Gör det möjligt att genom multifaktor-autentisering (MFA) verifiera en användarens identitet innan åtkomst till applikationer ges. Genom att använda modellen ”zero-trust” minskar risken för attacker.

Cisco AnyConnect Secure Mobile Client

Möjliggör att dina användare kan arbeta vart som helst med företagets dator genom att du har kontroll på vem och vilka enheter som kan komma åt vad inom er infrastruktur med en VPN-tunnel.

Vill du ha hjälp med att hitta rätt säkerhetslösningar för just din verksamhet? Kontakta Anders, vår grymma specialist inom säkerhet!

Anders Liman

Sales Specialist
anders.liman@infrontitpartner.se
Tel: +46841069037

Umbrella – så här funkar det

Kolla in filmen där du ser hur Umbrella funkar och hur enkelt det är att skydda dina användare oavsett om de befinner sig inom eller utanför företagets nätverk.