När testade du en katastrofsäkring senast?

IT-system och information är idag, näst efter medarbetarna, ett företags kanske viktigaste konkurrensfördel. Skulle ditt företag överleva om era användare inte skulle ha tillgång till affärskritiska applikationer och data längre tid än en vecka? Enligt Gartner går två av fem företag som drabbas av en katastrof i konkurs inom fem år. Det som många kanske inte vet är att en katastrof inträffar oftare än vad man tror då avbrott i applikationer och servrar till 80% orsakas av människor, inte naturkatastrofer eller tekniska fel.

Infront Disaster Recovery as a Service (DRaaS) säkrar ditt företags data till en rimlig kostnad. Du får en katastrofsäkring anpassad till din verksamhet utan att du behöva investera i hela infrastrukturen själv. Vi erbjuder säker replikering off-site med överenskomna återläsningspunkter (RPO) och hanterar återställning av affärskritiska applikationer och data inom en överenskommen tid (RTO).

Det bästa med Infronts DRaaS är att vi tillsammans med er kommer överens om en SLA för katastrofosäkringslösningen och att vi testar att det fungerar.