Enterprise

En säker och effektiv IT-infrastruktur är ett måste för att din verksamhet ska fungera optimalt. Våra specialister inom IT-infrastruktur hjälper dig att ta fram och implementera rätt lösningar som passar just din verksamhet.

Som din märkesobundna partner och systemintegratör kan vi erbjuda dig ett brett och djupt sortiment med produkter och lösningar i världsklass. Ibland krävs det många olika komponenter för att få ihop en bra helhetslösning och vi har kompetensen att hitta de där speciella produkterna som gör att din IT-infrastruktur blir både optimal och säker.

Enterprise

Solutions

Inför ett uppdrag inleder vi alltid ett samarbete med att både göra en grundlig analys av din IT-miljö för att sätta oss in i din verksamhet. När vi får en förståelse för er kärnverksamhet så kan vi också fullt ut förstå vilka tekniska behov ni har och ta fram rätt lösningar kopplat till era affärsmässiga mål.

Vår ambition är alltid en leverans i världsklass. För att säkerställa att vi lever upp till vår ambition gör vi löpande uppföljningar på alla projekt vi genomför vilket också bäddar för att vi hela tiden kan se till att du har en optimal infrastruktur.

Services

Vi levererar både konsulttjänster och managerade tjänster vilket säkerställer att du får ut maximal effekt av din investering. Vi ser till att implementera, underhålla, optimera och utveckla din miljö så att du får rätt förutsättningar att bedriva din kärnverksamhet.

Vi blir din förlängda specialist på kontoret när du behöver extra bandbredd. Det kan vara alltifrån ett par timmar till heltid under en längre period och vi kan snabbt få rätt person på rätt plats i rätt tid.

Kvalificerade IT-konsulter

Kontakta oss

Vi tar gärna ett möte med dig för att se vilka behov du har och hur vi skulle kunna hjälpa dig. Kontakta oss på uppgifterna till höger eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Henrik Enbom
Henrik EnbomBusiness Unit Manager Enterprise Solutions
Tel +46841069032
Mia Hussner
Mia HussnerBusiness Unit Manager Enterprise Services
Tel +46841069041