Print & Workflow

Att välja skrivare är inte alltid så enkelt. Idag finns många olika tekniker på skrivare som alla har sina fördelar samtidigt som det också är viktigt att tänka på både säkerheten och tillgängligheten. Vad vill ni kunna göra med skrivaren och hur ska ni hantera era dokument?

Vi hjälper våra kunder att använda dagens teknik för att effektivisera tidskrävande och manuella arbetsmoment. Med vår långa erfarenhet i branschen och vår kontakt med de ledande tillverkarna strävar vi ständigt efter att hitta den bästa lösningen för just dig och paketerar den med de beståndsdelar som faktiskt kommer göra nytta för dig och ditt företag.

Som din märkesobundna och rådgivande partner kan vi erbjuda dig ett brett sortiment där vi hjälper dig att hitta rätt produkter och tjänster som passar just din verksamhet. Vi hjälper dig att ta fram ett standardiserat sortiment där vi kan upphandla mot tillverkarna för att se till att du får så bra priser som möjligt.

Service

Vi tillhandahåller service på samtliga orter i Sverige och erbjuder ett serviceavtal och en kontakt oavsett vilket fabrikat du har på dina maskiner. Med lång erfarenhet av både hård- och mjukvara ser vi till att alla bitar är på plats innan vår tekniker lämnar dig. Vi ser helt enkelt till att allt funkar som det ska.

Registrera ett ärende

Kontakta oss

Vi tar gärna ett möte med dig för att se vilka behov du har och hur vi skulle kunna hjälpa dig. Kontakta oss på uppgifterna till höger eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Johan Fensby
Johan FensbyBusiness Unit Manager