Print & Workflow

Att välja skrivare är inte alltid så enkelt. Idag finns många olika tekniker på skrivare som alla har sina fördelar samtidigt som det också är viktigt att tänka på både säkerheten och tillgängligheten. Vad vill ni kunna göra med skrivaren och hur ska ni hantera era dokument?

Vi hjälper våra kunder att använda dagens teknik för att effektivisera tidskrävande och manuella arbetsmoment. Med vår långa erfarenhet i branschen och vår kontakt med de ledande tillverkarna strävar vi ständigt efter att hitta den bästa lösningen för just dig och paketerar den med de beståndsdelar som faktiskt kommer göra nytta för dig och ditt företag.

Som din märkesobundna och rådgivande partner kan vi erbjuda dig ett brett sortiment där vi hjälper dig att hitta rätt produkter och tjänster som passar just din verksamhet. Vi hjälper dig att ta fram ett standardiserat sortiment där vi kan upphandla mot tillverkarna för att se till att du får så bra priser som möjligt.

Service

Vi tillhandahåller idag service på samtliga orter i Sverige och kan erbjuda dig ett serviceavtal och en kontakt oavsett vilket fabrikat du har på dina maskiner. Med lång erfarenhet av både hård- och mjukvara ser vi till att alla bitar är på plats innan vår tekniker lämnar dig. Vi ser till att saker funkar som det ska.

Är du i behov av service eller support?

Kontakta oss

Vi tar gärna ett möte med dig för att se vilka behov du har och hur vi skulle kunna hjälpa dig. Kontakta oss på uppgifterna till höger eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

  • Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter som du lämnar till oss till någon annan part. Läs mer om hur vi skyddar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Johan Fensby
Johan FensbyBusiness Unit Manager