mediumruta

Software Managment

Vi hjälper dig få kontroll över dina mjukvarutillgångar

Hem/Erbjudande/Software Management

Software Management

Kostnaden för mjukvarutillgångar utgör en allt större andel av den totala IT-kostnaden hos företag och organisationer. Samtidigt är det ofta svårt att ha kontroll över dessa tillgångar, hur många licenser som finns och hur många som faktiskt använder programvarorna.

Därför är det viktigt att se till att ni har rätt antal licenser, varken för många eller för få. Har ni för många betalar ni onödiga pengar för sånt som inte används och har ni för få finns en risk att ni drar på er höga kostnader om ni skulle bli utsatt för en licensrevision, något som har ökat markant de senaste åren. En licensrevision är en efterlevnadskontroll som leverantörerna av licenserna har rätt att genomföra enligt deras avtal och som syftar till att kontrollera att företag har lika många licenser som användare av programvaror.

Vi hjälper dig få kontroll

Vi hjälper dig att få kontroll över dina mjukvarutillgångar genom att löpande inventera dina licenser. Vi ser över vad som är installerat på era datorer och matchar mot vad som faktiskt är köpt och redovisar det i kvartalsvisa rapporter till er. Vi ser också över nyttjandegraden på de olika programvarorna och hjälper er att optimera användningen av era licenser genom att ha så många ni faktiskt behöver.

Som din märkesobundna och rådgivande IT-leverantör kan vi självklart hjälpa dig att köpa licenser och om du blir utsatt för en revision finns vi där för dig.

Software Management

Molntjänster via CSP

Genom att köpa era Microsoft-prenumerationer, som t ex Office 365, Microsoft 365, Dynamics 365 och Azure, genom en Cloud Solution Provider (CSP) får du en kostnadseffektiv och flexibel lösning där du bara betalar för det som du behöver.

Den allra största fördelen med CSP är att du inte behöver signa upp dig för ett helt år och du kan skala upp och ner precis utifrån dina behov och bara betala för det som du faktiskt har användning av.

Med molntjänster via CSP får du:

Vill du veta mer om CSP och vad det kan innebära för din verksamhet? Kontakta vår grymme Specialist inom Software Management!

Kontakta oss

Marco Bonfant

Sales Specialist
marco.bonfant@infrontitpartner.se
Tel: +46812093657

Referenser

Kontakta oss

Vi tar gärna ett möte med dig för att se vilka behov du har och hur vi skulle kunna hjälpa dig. Kontakta oss på uppgifterna till höger eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

  • Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter som du lämnar till oss till någon annan part. Läs mer om hur vi skyddar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Patrik Sandin
Patrik SandinBusiness Unit Manager