För att möjliggöra att vi ska kunna möta våra kunders behov i en allt mer digitaliserad värld har vi förstärkt inom affärsområdet Print och dokumenthantering. Bland annat har vi rekryterat Johan Fensby som närmast kommer ifrån Ricoh där han de senaste 13 åren haft ledande befattningar inom försäljning och nu senast ansvarat nationellt för Ricohs partnerkanal.

Som Affärsutvecklingschef kommer Johan bland annat fokusera på att utveckla attraktiva tjänster inom affärsområdet Print och dokumenthantering. Han kommer tillsammans med resten av teamet jobba för fortsatt tillväxt och att förbättra vår service och support för att nå vårt mål om att vara våra kunder bästa leverantör.

”Vi förflyttar oss i snabb takt från dokumenthantering till informationshantering och vi vet att många kunder står inför stora utmaningar att digitalisera sig. Vi vill vara med i denna utveckling och eftersom vårt team har expertisen kan vi verka som rådgivare i framtagandet av bästa möjliga lösning och därmed vara en trygg partner till våra kunder. Jag ser väldigt mycket fram emot att få utveckla Infronts print-affär och det ska bli otroligt spännande att knyta den närmare den befintliga IT-kompetensen”, säger Johan Fensby.

Förutom Johan har vi ytterligare två nytillskott som stärker upp teamet i form av Andreas Eriksson och Marcus Jernberg. Även Andreas kommer närmast ifrån Ricoh där han haft en roll som Key Account Manager i 15 år och kommer nu att jobba som Specialistsäljare hos oss på Infront. Marcus kommer stötta oss på servicesidan och se till att vi förbättrar vår service och support ytterligare.

”Nu har vi ett riktigt bra team inom affärsområdet som gör att vi har rätt förutsättningar för att kunna möta behovet som finns hos våra kunder i den växande digitaliseringen vilket känns fantastiskt bra”, säger Patrik Holmström, VD på Infront IT-Partner.