• Patrik Holmström

Glad sommar

Hej alla Infront-vänner!

Så här inför sommaren vill jag passa på att presentera mig själv och skicka en liten sommarhälsning från oss på Infront. Den 1 juni tillträdde jag som VD på Infront och innan dess har jag under större delen av mitt yrkesverksamma liv arbetat inom Carl Lamm/Ricoh. Framförallt har jag jobbat inom säljorganisationen men även en hel del med utveckling av tjänster och helhetserbjudanden. Att gå från en stor organisation till ett mindre tillväxtbolag är en spännande resa för mig. Jag kommer att ta med mig mina erfarenheter från ett stort bolag för att nu leda Infront som fortsätter vara en av branschens snabbast växande IT-återförsäljare. Jag känner att det finns en genuin entreprenörskänsla, ett stort kundfokus och ett högt engagemang hos Infront och att det är där vi särskiljer oss från våra konkurrenter. Det skall vi fortsätta med!

För mig är det viktigt att vara på en värderingstyrd organisation och att då komma till Infront vars värdeord är; glädje, engagemang, ansvar och ambition får mig att känna mig som hemma. Dessa värdeord ska vi fortsätta jobba med så att vi kan fortsätta leverera branschens bästa kundfokus och vara din bästa leverantör.

Efter sommaren har vi många spännande projekt på gång där vi vill involvera dig som kund om hur vi på bästa sätt kan jobba proaktivt tillsammans med er. Jag vill också passa på att be dig redan nu boka in den 7 november där vi för fjärde året i rad arrangerar vårt event IT-Kompis som är ett event ni inte får missa. I år kommer vi att hålla till på Vinterträdgården på Grand och vi lovar att detta kommer att bli det bästa IT-kompis någonsin!

Innan dess önskar jag dig en riktigt skön sommar!

Patrik Holmström, VD Infront IT-Partner

Anmäl dig här

IT-Kompis 2018

Vinterträdgården, Grand i Stockholm

En eftermiddag för dig i IT-branschen fylld av inspiration, nyheter och nätverkande.

Anmäl dig här