Tack för ett fantastiskt 2018

Då har det redan blivit dags att summera 2018. Infront fortsätter vara en av branschens snabbaste växande återförsäljare och vi växer på alla håll och kanter. Vi är nu uppe i 55 anställda och vi har under hösten fått in många nya stjärnor som kommer in med stort driv och högt engagemang vilket vi är glada och stolta över.

Vi är också stolta över årets IT-Kompis som ju blev en riktig succé med rekord i antalet besökare och där hela 98 % av besökarna kan tänka sig att rekommendera eventet till en vän eller kollega. Vi håller redan nu på och planerar för IT-Kompis 2019 så håll utkik efter save-the-date. Om du vill ha inbjudningar till evenemang och information om vad som händer hos oss på Infront kan jag rekommendera dig att prenumerera på vårt  nyhetsbrev så håller du dig up to date (fyll i din e-postadress här till höger).

Varje år brukar vi ge en julgåva till en välgörenhetsorganisation och i år har vi valt att tänka på barn som lever i fattigdom i Sverige. Giving People arbetar för att motverka ekonomisk utsatthet och barnfattigdom och arbetar med akut hjälp av mat och andra viktiga förnödenheter till barnfamiljer i Sverige. Dels har vi skänkt pengar direkt till Giving People och dels har vi köpt hemmasydda vetekuddar som julklapp till alla medarbetare på Infront. Vetekuddarna är gjorda av Kevin Tönne, 10 år från Täby, som i sin tur skänker hälften av sin försäljning till Giving People.

Kevin Tönne & Patrik Sandin

Tusen tack till alla ni som varit en del av Infronts resa under 2018! Jag och alla andra på Infront vill önska dig en riktigt god jul och ett gott nytt år! Vi ser verkligen fram emot att ses igen efter helgerna.

Med vänlig hälsning

Patrik Holmström
VD Infront IT-Partner

Patrik Holmström