Infront IT-Partner har mottagit utmärkelsen “Infrastructure Growth” på The Candefero Channel Partner of the Year Awards för EMEA under Canalys i Venedig

Förra veckan ägde Canalys rum där vinnarna av årets Candefero Channel Partner of the Year för EMEA tillkännagavs. Dessa utmärkelser kännetecknar höga prestationer hos regionens kanal-partners inom flera olika områden och Infront IT-Partner tilldelades utmärkelsen för Infrastructure Growth.

”Det här årets utmärkelser visar djupet på expertisen som finns i EMEA-kanalen. Partners går från klarhet till klarhet genom att fokusera deras insatser på att leverera komplexa lösningar som möjliggör att deras kunder kan bli mer effektiva, innovativa och bidra till att nå deras affärsmål i tider för snabba förändringar”, säger Canalys chefsanalytiker Alastair Edwards.

Vinnarna av de olika kategorierna valdes ut av en panel med analytiker som tog hänsyn till hur varje partner hade gjort hållbara investeringar för framtiden, prestation, kompetens och resultat av affärsnyttan för sina kunder.

”Vi har fokuserat våra insatser mot att säkerställa att vi skapar lösningar för våra kunder som hjälper dem att använda existerande infrastruktur och samtidigt utnyttja nya teknologier och tjänster. Det har gjort det möjligt för oss att starkt öka både intäkter och vinster”, säger Fredrik Pürkner, VD Infront IT-Partner.

Läs mer om Canalys här