Tänk vad tiden går fort och att det redan är jul! Det är en fras som jag hör överallt just nu som även jag känner och som egentligen är lika betydelselöst som allt prat om det trista vädret (i alla fall i Stockholms-området). Det som verkligen betyder något är ju att ha nära och kära runt omkring sig att umgås med och, som jag är väldigt glad över att ha, passionerade kollegor, härliga partners och framförallt våra fantastiska kunder som jag träffar i min vardag.

Under året som gått har vi tillsammans med konsultbolaget Real Time Services (RTS) bildat en ny IT-koncern som omsätter drygt 700 mkr. Det innebär att två redan starka bolag blir ännu starkare tillsammans då vi har en perfekt matchning mellan två kompetenta företag som verkligen kan tillföra ett mervärde till våra kunder. Detta kommer ni att få höra mer om under 2020.

Vi är också stolta över att årets IT-Kompis återigen blev en succé med rekord i antalet besökare och där 100 % av besökarna kan tänka sig att rekommendera eventet till en vän eller kollega! Vi håller redan nu på och planerar för IT-Kompis 2020 så håll utkik efter save-the-date genom att följa oss på LinkedIn eller genom att prenumerera på nyhetsbrev från oss.

Tusen tack till alla ni som varit en del av Infronts resa under 2019! Jag och alla andra på Infront vill önska dig en riktigt god jul och ett gott nytt år! Vi ser verkligen fram emot att ses igen efter helgerna.

Patrik Holmström
VD Infront IT-Partner