IT-konsult Enterprise Services

Vill du vara med på en spännande tillväxtresa i IT-branschen? Vi söker dig som vill jobba med spännande projekt och där du har möjlighet att vara med och med påverka.

Infront IT-Partner är en märkesobunden och rådgivande partner inom IT-infrastruktur som erbjuder våra kunder inom B2B en komplett IT-leverans av produkter och tjänster.  Vi skapar framgång för kunder och partners genom våra passionerade medarbetare.

Beskrivning av tjänsten

Som IT-konsult hos oss kommer du att vara vår kunds högra hand eller någon som omvandlar teknik till nytta för en verksamhet eller användare. Du kommer främst att vara ute hos våra kunder, både på kortare och längre uppdrag, och samtidigt vara en stöttepelare i tekniska frågor för vår säljorganisation.

Vem är du?

Vi söker dig som är ansvarsfull med eget driv och ett starkt engagemang. Du har en djup teknisk kunskap och ett intresse för att upptäcka ny teknik samtidigt som du kan ta en konsultativ och affärsmässig roll och vara Infronts ansikte utåt mot våra kunder.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som konsult i ett antal år eller som en drifttekniker i större miljöer. För att passa i rollen om IT-konsult hos oss bör du ha kunskaper i eller erfarenhet av:

  • Hårdvara från exempel Dell EMC, HPE, Cisco, och Juniper
  • Mjukvara från VMware, Microsoft, Citrix, Veeam, Commvault
  • Microsoft Windows Server, UNIX/Linux

Det är också en fördel om du har intresse och/eller kompetens inom följande områden:

  • OpenStack, Docker, Kubernetes, Mesos
  • Powershell, Python, Puppet, Saltstack, Ansible
  • Azure, Amazon AWS, Google Cloud

Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.

Vad erbjuder vi dig?

Hos oss får du vara med och utveckla konsult-verksamheten och vara delaktig i att utvärdera ny teknik som vi kan erbjuda våra kunder. Du kommer löpande att få ta del av utbildningar och certifieringar, både interna och externa från våra tillverkare och partners.

Våra medarbetare är vår främsta tillgång och vi tror på att passionerade medarbetare skapar framgång för våra kunder och partners. Vi strävar efter att vara IT-branschens bästa arbetsgivare och erbjuder kompetensutveckling, friskvård, bra villkor och många roliga aktiviteter tillsammans, både på och utanför arbetstid.

Vi har ett stort kundfokus och i allt vi gör utgår vi från våra kärnvärden; Ambition, Ansvar, Glädje och Engagemang.

Om Infront IT-Partner

Vår affärsidé är att vi genom kompetenta och lyhörda medarbetare strävar efter att bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Det gör att vi kan hitta rätt förutsättningar för att våra kunder ska lyckas med sin kärnverksamhet och kunna skapa konkurrensfördelar.

Vi är märkesobundna men har mycket goda samarbeten med många olika tillverkare och leverantörer för att kunna erbjuda våra kunder ett brett och djupt sortiment med produkter och lösningar i världsklass. De största leverantörerna av hårdvara är våra strategiska leverantörer och hos dem har vi högst partner-status.

Vårt mål är att vi ska vara våra kunders bästa leverantör.

Övrig information

Tillträde: Omgående

Lön: Fast månadslön + provision

Arbetstid: Heltid, måndag till fredag kl 8-17.

Placeringsort: Hammarby Sjöstad, Stockholm

Kontaktperson: Mia Hussner

Mia Hussner
Mia HussnerEnterprise Services Manager
Tel: +46841069041

Sök tjänsten idag

Fyll i formuläret nedan för att söka denna tjänst. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.