Home/Karriär/IT-konsult Enterprise Services

IT-konsult Enterprise Services

Infront IT-Partner är en helhetsleverantör av IT-produkter och tjänster inom IT-infrastruktur till företagsmarknaden. Vi tillför ett värde till våra kunder genom personliga relationer, brinnande engagemang och spetskompetens inom de områden vi verkar.

Vi fortsätter vår tillväxtresa som en av branschens snabbast växande IT-återförsäljare och söker nu dig som liksom oss är övertygad om att en personlig relation inte går att kopiera eller ersätta. Vi vill nu expandera med fler resurser till vårt Enterprise Services-team och vi tror att just du gör skillnaden!

Beskrivning av tjänsten

Som IT-konsult hos oss kommer du att vara vår kunds högra hand eller någon som omvandlar teknik till nytta för en verksamhet eller användare. Du kommer främst att vara ute hos våra kunder, både på kortare och längre uppdrag, och samtidigt vara en stöttepelare i tekniska frågor för vår säljorganisation.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett starkt driv och ett pragmatiskt sätt att lösa problem professionellt. Du har förmodligen ett eller flera lösningsförslag klara om du ska presentera en lösning på en utmaning för din motpart. Du är en social person som tycker om att träffa nya människor och förstår att teknik måste samspela med människor. För dig är det självklart med en tydlig avrapportering till dina motparter så att inga missförstånd sker och att värdet av dig och din kunskap visualiseras.

För att lyckas i din roll förväntas du ha en djup teknisk kunskap samt vara konsultativ och affärsmässig då du i många fall kommer vara Infronts främsta ansikte utåt mot våra kunder. Vi ser att du har erfarenhet av att arbeta som konsult i ett antal år eller som en drifttekniker i större miljöer.

Vi ser gärna att du har erfarenhet eller kunskap av:

  • Hårdvara från exempel Dell EMC, HPE, Cisco, och Juniper
  • Mjukvara från VMware, Microsoft, Citrix, Veeam, Commvault
  • Microsoft Windows Server, UNIX/Linux

Det ses även som en fördel om du har intresse och kompetens inom följande områden

  • OpenStack, Docker, Kubernetes, Mesos
  • Powershell, Python, Puppet, Saltstack, Ansible
  • Azure, Amazon AWS, Google Cloud

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder en dynamisk och kul arbetsplats där det för rätt person finns stora möjligheter att växa och utvecklas. Du kommer löpande att få ta del av utbildningar, både inom enterprise-lösningar och övriga områden. Vi har ett stort kundfokus och i allt vi gör utgår vi från våra kärnvärden; Glädje, Engagemang, Ansvar och Ambition.

Övrig information

Tillträde: Omgående

Lön: Fast månadslön + provision

Arbetstid: Heltid, måndag till fredag kl 8-17.

Placeringsort: Hammarby Sjöstad, Stockholm

Kontaktperson: Mia Hussner

Mia Hussner
Mia HussnerKonsultchef
Tel: +46841069041

Sök tjänsten idag

Fyll i formuläret nedan för att söka denna tjänst. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.