IT-konsult/Microsoft-specialist

Infront IT-Partner är en helhetsleverantör av IT-produkter och tjänster inom IT-infrastruktur till företagsmarknaden. Vi tillför ett värde till våra kunder genom personliga relationer, brinnande engagemang och spetskompetens inom de områden vi verkar.

Vi fortsätter vår tillväxtresa som en av branschens snabbast växande IT-återförsäljare och söker nu dig som liksom oss är övertygad om att en personlig relation inte går att kopiera eller ersätta. Med 95 % kundnöjdhet i vår senaste kundundersökning är vi otroligt stolta och vill nu expandera med fler resurser till vår konsultavdelning. Vi tror att just DU gör skillnaden!

Beskrivning av tjänsten

Som IT-konsult hos oss kommer du att vara vår kunds högra hand eller någon som omvandlar teknik till nytta för en verksamhet eller användare. Du kommer främst att vara ute hos våra kunder, både på kortare och längre uppdrag, och samtidigt vara en stöttepelare i tekniska frågor för vår säljorganisation.

Dina arbetsuppgifter kommer vara att bl.a. utföra design, förstudier, tekniska installationer, implementationer, migreringar och andra kringliggande uppgifter.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett starkt driv och ett pragmatiskt sätt att lösa problem professionellt. Du har förmodligen ett eller flera lösningsförslag klara om du ska presentera en utmaning för din motpart. Du är en social person som tycker om att träffa nya människor och förstår att teknik måste samspela med människor. För dig är det självklart med en tydlig avrapportering till dina motparter så att inga missförstånd sker och att värdet av dig och din kunskap visualiseras.

För att lyckas i din roll förväntas du ha en djup teknisk kunskap samt vara konsultativ och affärsmässig då du i många fall kommer vara Infronts främsta ansikte utåt mot våra kunder. Vi ser att du har erfarenhet av att arbeta som konsult i ett antal år eller som en drifttekniker i större miljöer.

Vi ser gärna att du har erfarenhet eller kunskap av:

  • MS Active Directory med tillhörande delar

  • Delar av MS produktportfölj

  • Windows Server 2016/2019

  • Microsoft Azure

  • Office365

Det är meriterande om du har certifieringar inom områdena ovan (eller intilliggande). Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift och innehar B-körkort.

Vad erbjuder vi dig?

Som konsult på Infront IT-Partner är du en del av ett professionellt team med ambitionen att bygga Sveriges bästa IT-konsultsgruppering. Vi erbjuder en dynamisk och kul arbetsplats där det för rätt person finns stora möjligheter att växa och utvecklas. Vi har ett stort kundfokus och i allt vi gör utgår vi från våra kärnvärden; Engagemang, Glädje, Ansvar och Ambition.

Övrig Information

Tillträde: Enligt ö.k

Lön: Fast månadslön plus bonus

Arbetstid: Heltid, måndag till fredag kl 8-17.

Placeringsort: Hammarby Sjöstad, Stockholm

Kontaktperson: Mia Hussner

Mia Hussner
Mia HussnerEnterprise Services Manager
+46841069041

Sök tjänsten idag

Fyll i formuläret nedan för att söka denna tjänst. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.