Home/Karriär/Mötesbokare

Mötesbokare till Infront IT-Partner

Infront IT-Partner är en helhetsleverantör av IT-produkter och tjänster inom IT-infrastruktur till företagsmarknaden. Vi tillför ett värde till våra kunder genom personliga relationer, brinnande engagemang och spetskompetens inom de områden vi verkar.

Vi fortsätter vår tillväxtresa som en av branschens snabbast växande IT-återförsäljare och söker nu dig som liksom oss är övertygad om att en personlig relation inte går att kopiera eller ersätta. Med 96 % kundnöjdhet i vår senaste kundundersökning är vi otroligt stolta och vill nu satsa ytterligare inom offentlig sektor. Vi tror att just DU gör skillnaden!

Beskrivning av tjänsten

Som Mötesbokare på Infront IT-Partner är du en av bolagets viktigaste personer. Du ansvarar för att leverera kvalificerade möten med befattningshavare inom IT till vår säljorganisation inom vår givna målgrupp. Telefonen är ditt primära verktyg men du kommer även använda mail för att kommunicera med kunderna. Du kommer att få utbildning och coaching internt.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för försäljning och har lätt för att knyta nya kontakter över telefon. Du kommer att tillhöra branschens mest härliga och drivna säljgäng. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av försäljning, gärna inom IT-branschen. Det vi värdesätter allra högst är att du har rätt personlighet och rätt inställning.

För att trivas hos oss ska du vara:

  • en lagspelare med en stark egen drivkraft
  • målinriktad och en tävlingsmänniska
  • van vid att arbeta i excel
  • strukturerad och ansvarstagande
  • social och service-minded

Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder en dynamisk och kul arbetsplats där det för rätt person finns stora möjligheter att växa och utvecklas. Vi har ett stort kundfokus och i allt vi gör utgår vi från våra kärnvärden; Engagemang, Glädje, Ansvar och Ambition.

Övrig information

Tillträde: Omgående

Anställningsform: Visstidsanställning 6 månader

Lön: Fast månadslön + provision

Arbetstid: Heltid, måndag till fredag kl 8-17.

Placeringsort: Hammarby Sjöstad, Stockholm

Kontaktperson: Niclas Apelgren

Niclas Apelgren
Niclas ApelgrenFörsäljningschef
Tel: +46841069041

Sök tjänsten idag

Fyll i formuläret nedan för att söka denna tjänst. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.