Key Account Manager IT Workplace

Infront IT-Partner är en helhetsleverantör av IT-produkter och tjänster inom IT-infrastruktur till företagsmarknaden. Vi tillför ett värde till våra kunder genom personliga relationer, brinnande engagemang och spetskompetens inom de områden vi verkar.

Vi fortsätter vår tillväxtresa som en av branschens snabbast växande IT-återförsäljare och söker nu dig som liksom oss är övertygad om att en personlig relation inte går att kopiera eller ersätta. Vi behöver nu expandera med fler resurser till vår försäljningsorganisation och tror att just DU gör skillnaden!

Beskrivning av tjänsten

Som Key Account Manager inom IT Workplace är du ambassadör och kulturbärare för såväl anställda, leverantörer och kunder. Du kommer aktivt jobba med att utveckla, digitalisera och verka för långsiktiga relationer och samarbeten med såväl nya som befintliga kunder. Du kommer att vara en del av ett team som arbetar tillsammans där ditt ansvarsområde är att driva tjänsteförsäljningen och projektleda inom IT Workplace hos kunden.

Inom affärsområdet IT Workplace erbjuder vi produkter och lösningar för en smart arbetsplats för den produktiva användaren. Vi hjälper kunderna med tjänster som logistik, för-konfiguration, märkning, emballagefri leverans och uppställning av nya arbetsplatser inklusive retur, återtag och återbruk. Datorer, mobiltelefoner, skärmar och alla slags IT-produkter behöver förädlas och genom att vi förbereder och anpassar produkterna innan leverans så kan kunderna istället lägga mer tid på sin kärnverksamhet.

Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter:

  • Nykundsbearbetning tillsammans med ansvarig AM/KAM

  • Utveckla befintliga nyckelkunder inom tjänsteförsäljningen inom IT Workplace

  • Koordinering och projektledning av kundprojekt

  • Följa upp och rapportera dina insatser mot dina uppsatta mål

Vem är du?

Vi söker dig som är redo att anta en ny utmaning och ta nästa kliv i din karriär genom att vara med och bygga en av Sveriges snabbast växande IT-återförsäljare. Vi ser att du har arbetat med försäljning i minst 3 år samt gärna inneha erfarenhet från IT-branschen. Det vi värdesätter allra högst är att du har rätt personlighet och rätt inställning.

Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift och innehar B-körkort.

För att trivas hos oss ska du:

  • vara en lagspelare med en stark egen drivkraft
  • ha ett stort eget ansvarstagande och framåtanda
  • vara resultatfokuserad och lösningsorienterad
  • inneha en stor portion social kompetens och fungera bra i grupp

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder en dynamisk och kul arbetsplats där det för rätt person finns stora möjligheter att växa och utvecklas. Vi har ett stort kundfokus och i allt vi gör utgår vi från våra kärnvärden; Engagemang, Glädje, Ansvar och Ambition.

Övrig information

Tillträde: Enligt ö.k

Lön: Fast månadslön + bonus

Arbetstid: Heltid, måndag till fredag kl 8-17.

Placeringsort: Hammarby Sjöstad, Stockholm

Kontaktperson: Patrik Sandin

Patrik Sandin
Patrik SandinBusiness Unit Manager IT Workplace

Sök tjänsten idag

Fyll i formuläret nedan för att söka denna tjänst. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.