Servicetekniker till Infront IT-Partner

Infront IT-Partner är en helhetsleverantör av IT-produkter och tjänster inom IT-infrastruktur till företagsmarknaden. Vi tillför ett värde till våra kunder genom personliga relationer, brinnande engagemang och spetskompetens inom de områden vi verkar.

Vi fortsätter vår tillväxtresa som en av branschens snabbast växande IT-återförsäljare och söker nu dig som liksom oss är övertygad om att en personlig relation inte går att kopiera eller ersätta. Vi vill nu expandera med fler resurser till vårt affärsområde Print & Dokumenthantering. Vi tror att just DU gör skillnaden!

Beskrivning av tjänsten

I rollen som Servicetekniker kommer du i nära samarbete med Infronts övriga medarbetare inom affärsområdet främst utföra teknisk service ute hos våra kunder men även arbeta med support på distans från kontoret. Vårt mål är att leverera högsta kundvärde på det bästa, mest effektiva och framförallt trevligaste sättet. Vi är ett serviceföretag som strävar efter att fortsätta leverera en hög kundnöjdhet till alla våra kunder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att ta ett stort ansvar vid framförallt nedan punkter:

  • Teknisk service

  • Teknisk support

  • Kund- och leverantörskontakt via telefon och mail

Tjänsten innebär även att du kommer att få genomföra diverse uppgifter som vid varje tillfälle är nödvändiga för Infronts dagliga verksamhet. Som medarbetare är och förväntas du vara ambassadör och kulturbärare inför anställda, leverantörer och kunder.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för service och människor och som vill tillhöra branschens mest härliga och drivna gäng. Om du har tidigare erfarenhet av att ha jobbat med teknisk service- & support av skrivare och/eller MFP-produkter är det ett plus. Du bör även ha grundläggande kunskaper om nätverk och då främst med fokus på print & MFP-relaterade system och applikationer. Du måste vara en van datoranvändare och ha vana av att arbeta i MS Office applikationer. Vi värdesätter rätt personlighet och rätt inställning väldigt högt. Du ska behärska svenska och engelska väl i tal och skrift.

För att trivas hos oss ska du:

  • vara glad, positiv och engagerad
  • inneha en stor portion social kompetens
  • vara organisatorisk
  • vara serviceinriktad
  • vara ansvarskännande

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder en dynamisk och kul arbetsplats där det för rätt person finns stora möjligheter att växa och utvecklas. För att nå dina mål krävs det att du är driven, engagerad och gillar att göra insatsen. Vi har ett stort kundfokus och i allt vi gör utgår vi från våra kärnvärden; Engagemang, Glädje, Ansvar och Ambition.

Övrig information

Tillträde: Enligt ök.

Lön: Fast månadslön samt bonus

Arbetstid: Heltid, måndag till fredag kl 8-17.

Placeringsort: Hammarby Sjöstad, Stockholm

Kontaktperson: Johan Fensby

Johan Fensby
Johan FensbyAffärsområdeschef Print & Dokumenthantering
Tel: +46812099450

Sök tjänsten idag

Fyll i formuläret nedan för att söka denna tjänst. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.