Specialistsäljare till Print & Workflow

Infront IT-Partner är en helhetsleverantör av IT-produkter och tjänster inom IT-infrastruktur till företagsmarknaden. Vi tillför ett värde till våra kunder genom personliga relationer, brinnande engagemang och spetskompetens inom de områden vi verkar.

Vi fortsätter vår tillväxtresa som en av branschens snabbast växande IT-återförsäljare och söker nu dig som liksom oss är övertygad om att en personlig relation inte går att kopiera eller ersätta. Med 96 % kundnöjdhet i vår senaste kundundersökning är vi otroligt stolta och vill nu expandera med fler resurser till vår försäljningsorganisation och affärsområde Print & Workflow. Vi tror att just DU gör skillnaden!

Beskrivning av tjänsten

Som specialistsäljare inom Infront Print & Workflow blir din primära uppgift att, med kundens behov och effektivitet som ledstjärna, hjälpa företag och organisationer att effektivisera sin dokumenthantering. Det kan röra sig om allt ifrån att erbjuda kunden moderna skrivare till att hjälpa dem att digitalisera sin verksamhet. Arbetet innefattar både försäljning till befintliga kunder och nykundsbearbetning och du kommer att vara en del av ett team som tillsammans arbetar med våra kunder.

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du har god förståelse för affären samt lätt att se kundnyttan i säljmötet. Du har drivkraften och känner glädjen i att erbjuda bra kundlösningar. Tidigare erfarenheter av uppsökande försäljning är ett krav. Även tidigare branscherfarenhet kommer vara en ingrediens som ger dig de rätta förutsättningarna att lyckas i din roll som Specialistssäljare hos oss.

För att trivas hos oss ska du:

  • vara en lagspelare med en stark egen drivkraft
  • ha ett stort eget ansvarstagande och van att driva projekt
  • vara resultatfokuserad och van att arbeta mot egna budgetmål
  • inneha en stor portion social kompetens och fungera bra i grupp

Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift och innehar B-körkort.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder en dynamisk och kul arbetsplats där det för rätt person finns stora möjligheter att växa och utvecklas. Vi har ett stort kundfokus och i allt vi gör utgår vi från våra kärnvärden; Engagemang, Glädje, Ansvar och Ambition.

Övrig information

Tillträde: Enligt ök.

Lön: Fast månadslön samt bonus

Arbetstid: Heltid, måndag till fredag kl 8-17.

Placeringsort: Hammarby Sjöstad, Stockholm

Kontaktperson: Johan Fensby

Johan Fensby
Johan FensbyAffärsområdeschef Print & Workflow
Tel: +46812099450

Sök tjänsten idag

Fyll i formuläret nedan för att söka denna tjänst. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.