Den 31 augusti fick Infront IT-Partner motta utmärkelsen ”Nordics Inspiring Company Award” av London Stock Exchange Group. Vi fick utmärkelsen för att vi är ett av de 1000 mest inspirerande små- och medelstora företagen i Europa (ett av 30 i Sverige).

Vi blev utvalda då vi har visat en stark tillväxt de tre senaste åren samtidigt som vi har överträffat våra branschkollegor. Företagen som får denna utmärkelse är enligt Xavier Rolet, CEO för London Stock Exchange Group, motorn och framtiden för ekonomin i Europa.

 

Det är med en stor ödmjukhet, men också med sann stolthet vi på Infront IT-Partner tar emot detta pris. Det är ett kvitto på att en stark teamkänsla och en villkorslös beslutsamhet att sätta kunden i fokus varje dag ger resultat. Utan våra fantastiska medarbetare skulle inte denna tillväxtresa vara möjlig. Det roligaste av allt tycker jag är att hela vår organisation genomsyrar känslan av att detta enbart är början på vår resa. Vi är långt ifrån att vara den största aktören i vår bransch idag, men vi vill mest. Jag ser med stor tillförsikt fram emot framtiden, för vår resa har bara börjat!

Patrik Sandin, Försäljningsdirektör och Grundare Infront IT-Partner