Home/Händer på Infront/Ny Affärsområdeschef till Print & Dokument

Ny Affärsområdeschef till Print & Dokument

Leo Lindblad har sedan 2014 varit Affärsområdeschef för Print & Dokumenthantering och har byggt upp det tredje största affärsområdet på Infront på ett mycket framgångsrikt sätt. När det nu är dags för Leo att lämna Stockholm och storstan för Östersund och friluftsliv är vi stolta och glada över att ha Håkan Larsson på plats som tar över efter Leo.

”Det är otroligt kul att få in en ny profil på Infront och Håkan Larsson kommer med en stor verktygslåda för att fortsätta bygget av vårt Printerbjudande. Håkan har gedigen erfarenhet ifrån printförsäljning både nationellt och internationellt, med mer än 20 år i branschen både hos tillverkare och återförsäljare så han är verkligen rätt profil att ta över stafettpinnen från Leo. Jag vill också passa på att tacka Leo för ett fantastiskt bra arbete på Infront och det kommer att bli tomt utan honom. Som tur är har jag redan bokat in ett besök i Östersund för att få guidning i vildmarken,” säger Fredrik Pürkner, VD på Infront.

Håkan Larsson kommer närmast från HaningeStrand Golfklubb där han arbetat med sponsring, företagsevent, marknadsföring samt klubbens restaurang. Dessförinnan har han 28 års erfarenhet från ledande befattningar inom IT-branschen bl a på bolag som Toshiba och Office.

”Det är med stor glädje och tillförsikt som jag axlar min nya roll som affärsområdeschef för Print & Dokumenthantering på Infront. Efter några år utanför branschen blev ”suget” för stort och jag ville tillbaka så att nu få vara med och bidra till Infronts fortsatta utveckling och expansion ser jag verkligen fram emot. Då jag redan haft förmånen att få jobba med Leo och teamet ett par veckor, och fått ett smakprov på den energi, glädje och professionalism som finns på Infront, så vet jag att det är helt rätt,” säger Håkan Larsson.

Håkan och Leo har gått parallellt med varandra i ett par veckor så att det ska bli en så bra och trygg överlämning som möjligt för dem båda.

”Det har varit helt fantastiska år på Infront och jag kommer sakna alla underbara människor som jag fått privilegiet att arbeta med; kunder, leverantörer och såklart alla medarbetare. Jag kan inte tänka mig en bättre person än Håkan som får ta över stafettpinnen och bygga vidare på affärsområdet så det känns väldigt bra. För de som vill hålla kontakten med mig så kommer jag behålla mitt nuvarande mobilnummer och finns ju såklart även på LinkedIn och Facebook”, säger Leo Lindblad.

Håkan Larsson, som redan har smygstartat hos oss, börjar på heltid den 28 augusti men kan redan nu nås på hakan.larsson@infrontitpartner.se