From januari 2020 tar Anders Nilsson, tidigare konsultchef, över rollen som VD på Real Time Services (RTS). Anders ersätter John Sega som istället kommer anta rollen som försäljningsdirektör på bolaget.

Med sin långa internationella erfarenhet inom IT- och konsultbranschen startade Anders Portman Consulting Group Scandinavia (PMCG) som ett dotterbolag till RTS med målet att hjälpa kunder att optimera utnyttjandet av deras IT-resurser. Efter att PMCG integrerats i RTS 2014 har Anders som konsultchef haft ansvar för området Management Consulting med fortsatt fokus på verksamhetsnytta och optimering av IT-investeringar.

– Jag ser väldigt mycket fram emot min nya roll på RTS där vi framöver kommer att ha ett tydligt fokus på kompetensutveckling som innebär att vi kan fortsätta hjälpa våra kunder modernisera sin infrastruktur och möjliggöra nya digitala affärsmodeller, säger Anders.

Planen är att fortsätta växa och utvecklas inom Cloud Infrastructure och Data Center där expertisen framförallt finns inom VMware och te x Cloud Native, Automation och Digital Workspace. Satsningen inom Enterprise Architecture, Cyber Security och IT Management kommer också fortsätta för att kunna vara en ännu mer komplett leverantör.

– Att vi satsar stort på kompetensutveckling inom bolaget innebär också att vi strävar efter att vara Sveriges bästa arbetsplats inom vårt område. Vi vill attrahera medarbetare som har ett starkt driv att ständigt vilja utvecklas och som genom att dela med sig av sin kunskap vill ligga i framkant i branschen, fortsätter Anders.

John Sega, grundare av Skypoint AB som gick samman med RTS och PMCG 2014, kommer i sin nya roll som försäljningsdirektör fokusera på att utveckla RTS och Infront IT-Partners gemensamma erbjudande inom Enterprise.

– För mig blir det ”tillbaka till rötterna” skulle man kunna säga. Jag tycker framtiden ser mycket spännande ut och i min roll som försäljningsdirektör får jag både utveckla RTS befintliga affär men även vara med och skapa tillväxt på koncernnivå. Valet av Anders som min efterträdare kändes mer eller mindre självklart! Med sin gedigna erfarenhet kommer Anders kunna ta RTS in i framtiden och leda företaget till fortsatta framgångar tillsammans med koncernsystern Infront IT-Partner, säger John.

I juli 2019 bildade Infront IT-Partner och Real Time Services (RTS) en ny IT-koncern, läs mer om det här >>

För mer information:

Anders Nilsson, VD RTS
anders.nilsson@rtsab.com

John Sega, Försäljningsdirektör RTS
john.sega@rtsab.com

Patrik Holmström, VD Infront IT-Partner
patrik.holmstrom@infrontitpartner.se