Home/Händer på Infront/Patrik Sandin tillbaka som försäljningschef på Infront

Patrik Sandin tillbaka som försäljningschef på Infront

I drygt ett år har Ulrika Pernestad varit försäljningschef på Infront. När hon nu tagit ett nytt uppdrag som VD på 21 Century Mobile kommer istället Patrik Sandin, grundare och tidigare försäljningsdirektör på Infront, att ta över rollen som försäljningschef.

”Att gå tillbaks till rollen som försäljningschef på mitt egna bolag är en ynnest och ett uppdrag jag verkligen ser fram emot. Att komma närmare säljarna och kunderna är något jag har saknat och är grymt taggad på att få göra! Vårt fortsatta mål är tillväxt, och vägen dit är det vi är bäst på: kundfokus, engagemang och beslutsamhet”, säger Patrik Sandin.

”Vi tackar Ulrika för sitt år på Infront och önskar henne lycka till i sin framtida roll som VD. Samtidigt säger jag välkommen igen till Patrik Sandin som ny försäljningschef på Infront som jag vet att han kommer att axla grymt bra. Själv kommer jag ta ansvar för alla våra affärsområden i kombination med min nuvarande roll som VD vilket jag tycker ska bli riktigt skoj”, säger Fredrik Pürkner, vd på Infront.