RTS tillsammans med Veeam och Exagrid vill bjuda in till ett lunchseminarium med fokus på backup och replikering tillsammans med intelligenta lagringssystem i en hybrid cloud miljö. Seminariet kommer att gå igenom senaste nyheterna från Veeam och Exagrid. Genomgångarna kommer ha mycket inslag av demonstrationer och med möjlighet till tekniska fördjupningar på plats.

Veeam Backup & Replication v10 som kommer att lanseras inom kort har en mängd nyheter som effektiviserar hanteringen av VMware, fysiska servrar och multi-cloud miljöer. Tillsammans med Exagrid och deras intelligenta lagringssystem med effektiv Deduplication, landing zone som enkelt kan skala ut och integreras med Veeam kan man nu erbjuda en rad nya funktioner och nyheter.

Varmt välkomna!

Ett arrangemang i samarbete med:

Veeam

Onsdag 19 feb 2020

Tid: 11.00 - 13.00

Plats: RTS kontor, Högbergsgatan 35

Lunch ingår under eventet.

Mer information och anmälan

Seminariet är kostnadsfritt, men antalet platser är begränsat. Seminariet är för slutkunder och passar både teknik- och verksamhetsansvariga som behöver uppdaterad information om de senaste nyheterna inom Datacenter, Virtualsering, Hybrid Cloud och säkerhet.