SEC Talks 2020

Cyberattacker ökar och säkerhetshoten blir större. Experterna förutspår även att vi kommer få se fler och värre attacker, framförallt för att vi tillför allt fler attackytor. Dessutom är det svårt att hitta resurser och tiden räcker inte alltid till för säkerhetsarbetet man vill göra. Lär dig mer om hur du kan göra arbetet smartare och få bättre överblick med hjälp av automation, nya sätt att tänka och AI. För andra gången anordnar vi SEC Talks och har samlat fem säkerhetsleverantörer som kommer att berätta om deras nyheter under 20 min var. Du får massor med nyttig information på kort tid!

Vi kommer att webbsända SEC Talks 2020. Du kommer att få en länk via mail och därför är det viktigt att du anmäler dig för att få tillgång till seminariet och kunna delta.

Varmt välkommen med din anmälan! Läs mer om alla ämnen och leverantörer här nedan.

Seminariet passar för dig som dagligen hanterar IT-frågor, både på teknisk och strategisk nivå.

Vägen till ”Zero Trust”

Duo har erbjudanden som hjälper dig på hela din resa till en komplett säkerhetsmodell med ”Zero Trust”. Duos tillförlitliga MFA lösningar har allt du behöver för att skydda dina applikationer och data i skala.

  1. Bekräfta användaridentiteter
  2. Få synlighet vid åtkomstaktiviteter
  3. Se till att användarenheter är pålitliga
  4. Tvinga fram riskbaserade och anpassningsbara åtkomstpolicyer
  5. Aktivera säkra anslutningar till alla applikationer

Talare: Jonas Anemiche, Cisco. (Observera att denna föreläsning kommer att hållas på engelska).

Stärk ditt Cyberförsvar och få bättre överblick med hjälp av automation och EDR

Kan du svara på frågan om vad som hände vid ett cyberangrepp? Vet du vilka andra i organisationen som kan vara drabbade? I takt med den snabba digitala utvecklingen så öppnas ständigt nya dörrar upp för angrepp såväl inifrån organisationen som utifrån, det är därför det är viktigt att följa med i evolutionen och anpassa säkerheten efter den växande hotbilden.

Talare: Alex Hägglund, Sophos.

Visibilitet och kontroll i era interna nätverk

En av utmaningarna i dagens IT-miljöer är bristen på visibilitet och kontroll av trafiken som flödar internt på nätverken. Vi kommer att visa hur ni kan ta kontroll över detta med hjälp av funktionerna för mikrosegmentering och trafikinspektion i VMwares nätverks- och säkerhetsprodukt NSX-T.

Talare: Anders Olsson, Real Time Services.

Hur kan AI användas för att med precision identifiera och stoppa ett pågående cyber-intrång?

Den senaste tidens snabba framsteg inom Artificiell Intelligens har möjliggjort att träffsäkert kunna identifiera och automatiskt åtgärda enheter som är del i en attack. Vectra AI är teknologiledare inom området.

Talare: Kristofer Berg, Vectra AI.

Nyckeln till nätet

YubiKey erbjuder ett hårdvaruskydd för enkel och säker inloggning till datorer, mobila enheter, servrar och internetkonton. Varför en säkerhetsnyckel? Vi på Yubico tycker att det är lika viktigt att låsa hemdörren och sin bil som att låsa sina onlinekonton.

Talare: Caroline Sandtorv, Yubico

.

————–

Om Yubico

Yubico är det svenska internet-säkerhetsbolaget som vunnit nio av de tio största IT bolagen i världen som kunder och är den drivande innovatören bakom FIDO/WebAuthn – en ny global säkerhetsstandard för enkel och säker login som nu stöds av alla ledande IT-plattformar och webbläsare. Yubico´s kärninnovation, säkerhetsnyckeln YubiKey, erbjuder en enkel och säker åtkomst till datorer, mobila enheter, servrar och internetkonton, med ett enkelt klick. Duo och Yubico erbjuder tillsammans en stark tvåfaktorsautentisering så att slutanvändare säkert kan komma åt data och applikationer i nätverket eller i molnet.