Hej alla Infront-kompisar!

Kanske är det hög tid för semester för de flesta men här kommer en liten sommarhälsning från oss på Infront.

Nu har det gått ett år sedan jag tillträde som VD och vilket fantastiskt år det har varit! Bland annat växer vi så det knakar och hade en tillväxt på 51 % under föregående år. Stort tack för förtroendet till alla er kunder och partners – utan er hade det inte varit möjligt. Tillväxten kommer också av att vi har haft starkt fokus på vårt arbetssätt med att vilja mer än andra genom att ha ett högt kundfokus och en passion som jag vågar påstå är bäst i branschen!

Om vi blickar framåt har vi en hel del spännande initiativ som kan tillföra värde för er som kunder. Bland annat har vi under våren tagit fram en helt ny tjänst i form av Vending Machines vilket är digitala skåp som vi fyller med relevanta IT-tillbehör och som innebär att du har ett IT-lager som alltid är öppet och tillgängligt för medarbetarna. Med en Vending Machine på arbetsplatsen ökar du produktiviteten och effektiviteten hos användarna samtidigt som du frigör tid från den interna IT-avdelningen.

Ett annat initiativ är att vi efter sommaren kan erbjuda dig som kund en IT Asset Management-tjänst som innebär att du på ett enkelt sätt kan hålla koll på era assets, supportavtal och licenser. Digitalisering är ju fortfarande ett hett ämne i de flesta branscher varför vikten av att kunna erbjuda dig som kund kontroll över både assets och ekonomi blir allt större.

Den nya ägarkonstellationen för ett år sedan har under året bidragit till flera positiva effekter. Bland annat har vi fått in ytterligare ett bolag i koncernen; RTS AB (Real Time Services) som är en konsultorganisation bestående av 35 konsulter med hög kompetens inom datacenter med fokus mot virtualisering och förändringshantering. Vi kommer tillsammans med RTS hitta många synergier som innebär att vi kan öka nyttan för dig som kund.

Sist men inte minst pågår planeringen av årets IT-Kompis för fullt. Den 9 oktober är det dags och som vanligt är det ett event som kommer att ge dig massor av inspiration, nyheter och möjlighet att hitta nya it-kompisar. Temat i år är ”Digitalisering – från buzzword till verklighet” och handlar om hur du kan göra verklighet av dina planer och visioner. Boka din plats redan idag!

Önskar dig en fantastisk sommar!

Patrik Holmström
VD Infront IT-Partner

patrik.holmstrom@infrontitpartner.se

Patrik Holmström