Strängbetong väljer Infront som huvudleverantör

Om Strängbetong

Strängbetong är Sveriges ledande företag inom prefabricerade betongsystem. Genom att tillverka färdiga element i fabrik och sedan montera ihop dessa på plats ger Strängbetong kunderna bättre totalekonomi, större trygghet, ökad miljöhänsyn och utrymme för arkitektonisk kvalitet. Företaget har cirka 1200 anställda, verksamhet på 13 platser i landet och en omsättning på ca 2,5 miljarder kronor. Strängbetong ingår i den internationella koncernen Consolis.

En enad plats för alla IT-relaterade beställningar

Strängbetong har tidigare haft flertalet leverantörer för IT-relaterade inköp innan man beslutade att konsolidera antalet leverantörer till endast en huvudleverantör.

”Vi valde Infront IT-Partner för de kunde leverera ett brett sortiment med väldigt bra personlig service. Vi kunde enkelt och flexibelt utforma webshopen efter våra behov för att underlätta i vårt dagliga arbete. Vi fick den kundfokus och uppmärksamhet som vi behövde samt att vi fick en enad plats för alla IT-relaterade beställningar.” – Mattias Lind, Strängbetong

Lösning

Tillsammans standardiserade Infront och Strängbetong IT-leveransen och upprättade en kundanpassad webshop med Strängbetongs egna sortiment av Dell-datorer och en enad plats för alla IT-relaterade beställningar. Det blev enkelt att beställa och kundteamet på Infront såg till att proaktiveteten och kundfokuset förädlade leveransen till Strängbetong.