Vi är mycket stolta över att vara utsett till ett av Superföretagen 2016. En utmärkelse som mindre än en promille av Sveriges företag får.

För tolfte året i rad koras de mest högpresterande privata bolagen i svenskt näringsliv till Superföretag av affärsinformationsföretaget Bisnode och tidningen Veckans Affärer.

Det är med stor glädje vi mottar utmärkelsen, ett Superföretag enligt Veckans Affärer. Ett ytterligare kvitto på att vi bygger ett hälsosamt bolag med rätt värderingar.

Tack alla fantastiska medarbetare för ert hängivna arbete varje dag som sätter våra kunder i fokus. Jag vill självfallet också passa på att tacka våra partners och kunder som väljer att samarbeta med oss, det är för er vi gör det vi gör! Ni är våra IT-Kompisar!

Fredrik Pürkner, VD Infront IT-Partner

 

Ett antal högt ställda kriterier måste uppfyllas för att bli ett Superföretag. Det handlar om att öka både omsättning och vinst samtidigt som företaget måste visa på stabilitet och långsiktighet i affären. Kriterierna måste uppfyllas minst fyra år i rad för att komma med på listan.

Mer information om Superföretagen 2016 >

Superföretagen 2016