Svensk Försäkring Administration AB (SFAB) är ett Shared Service Center som bland annat tillhandahåller IT åt de organisationer som ingår i Svensk Försäkring i Samverkan. I Svensk Försäkring i Samverkan ingår Trafikförsäkringsföreningen, Patientförsäkringsföreningen, Försäkringsbranschens Arbetsgivareorganisation och Svensk Försäkring, med dotterbolagen Min Pension i Sverige AB, Larmtjänst AB, GSR Skadeanmälningsregister AB, Fullmaktskollen och S4I Standard for Insurance.

Sedan hösten 2015 har Infront hjälpt SFAB med deras licenshantering för totalt ca 230 användare. Den leverantör som SFAB tidigare samarbetade med kunde inte tillgodose de behov som fanns.

Vi är väldigt nöjda med den snabba och proffsiga service som vi får från Infront’s licensexpert. Jag kan i princip fråga om vad som helst när det gäller tex. Microsoft-licenser och får alltid ett snabbt svar. Även om såna saker som Microsoft själva inte har koll på i och med komplexa licensregler. Det sparar mycket tid åt mig som tidigare själv har fått leta fram denna information. Även beställningar och avtalsförnyelser går väldigt smidigt. Vi får påminnelser i god tid och blixtsnabba beställningsbekräftelser.

Infront agerar nu rådgivare och hanterar alla SFAB’s licenser för bland annat Microsoft-, Adobe- och Antivirus-avtal. SFAB har en ”single point of contact” hos oss och vi håller ordning på alla avtal, förnyelser och ser till att de är rätt licensierade och har den bästa avtalsformen. För att lyckas med detta och att vara en betrodd rådgivare till SFAB jobbar vi hela tiden med att vara proaktiva och ser till att vi ger snabba svar till SFAB.

Genom detta samarbete ser vi till att SFAB blir mer effektiva i sin vardag och kan fokusera på sin kärnverksamhet.