Den nya kortfilmen The Wolf är en del av HPs säkerhetsinititativ

Nu lanserar HP The Wolf – en kortfilm med den prisbelönte skådespelaren Christian Slater. Filmen visar hur företag kan bli hackade och vad de bör göra för att skydda sig. Titta på och dela trailern och filmen här; www.hp.com/THEWolf

I filmen hackar Christian Slater metodiskt ett företag – från postrummet till konferensrummet – genom att identifiera förbisedda och dåligt skyddade skrivare och datorer. Säkerhet påverkar, och kan påverkas av alla.

– I takt med att antalet uppkopplade enheter ökar, ökar även de sofistikerade cyberattackerna. Att säkra enheter, data och identiteter samt med vem och vad vi väljer att ansluta oss har stor betydelse för att vi ska bibehålla förtroendet för teknik, säger Antonio Lucio, Chief Marketing and Communications Officer på HP. HP arbetar ständigt med att säkra IT och The Wolf är ett kreativt sätt att öka medvetenheten kring de växande utmaningar som företag står inför. Christian Slaters rollprestation som den charmerande men ondskefulla hackaren, tillsammans med hans popularitet i cybervärlden, gör honom till den perfekta ambassadören för att lyfta de säkerhetsproblem som gör företag sårbara för attacker.

The Wolf är regisserad av BAFTA och Emmy-nominerade Lance Acord och redigerad av Oscarbelönade Kirk Baxter.
– Hacking är ett allvarligt och växande problem för både företag och konsumenter. När HP bad mig samarbeta med dem, tyckte jag att det var en fantastisk möjlighet att hjälpa till och utbilda allmänheten om hur man bättre kan skydda sig mot cyberattacker, säger Christian Slater.

För mer information om HP Secure, besök www.hp.com/go/reinventsecurity