Infront IT-Partner utnämnd som Titanium Partner hos Dell EMC

Infront IT-Partner, en av branschens snabbast växande återförsäljare inom IT-infrastruktur till företagsmarknaden, har blivit utnämnda som Titanium Partner hos Dell EMC. Titanium-partners hos Dell EMC utmärker sig genom att de har kompetenta resurser med certifieringar på expert-nivå som gör dem till branschexperter inom sitt område. Titanium-partners har också möjligheten att ta fram och supporta helhetslösningar för produkter, tjänster och lösningar. Som Titanium-partner kan vi leverera kompletta lösningar från början till slut inklusive tjänster.

”Infront har alltid som målsättning att ha en så hög partner-nivå som möjligt hos våra strategiska leverantörer. Att vi nu erhållit Titanium-status hos Dell EMC, som en av få på den Svenska marknaden, ser vi som ett erkännande från Dell EMC och även från våra kunder att vi gör rätt saker tillsammans,” säger Henrik Enbom, Grundare och Affärsområdeschef för Datacenter, Infront IT-Partner.

”Partnerprogrammet inom Dell EMC ger oss en större möjlighet än någonsin att gå brett och vinna stort. Den nya Titanium-statusen ger oss möjligheten att arbeta nära våra topp-partners för att tillsammans kunna möta våra gemensamma kunders behov på ett mer omfattande och ett bättre sätt”, säger John Byrne, President Global Channels Dell EMC. ”Infront IT-Partner har verkligen förtjänat denna utmärkelse och vi ser fram emot ett ännu starkare och ömsesidigt fördelaktigt partnerskap framöver.”

”Partners med Titanium-status är några av våra mest strategiska partners, de som konsekvent har främjat Dell EMC produkter, tjänster och lösningar till fördel för våra gemensamma kunder. När vi nu går framåt ger denna nya status oss en ännu bättre möjlighet att kunna erbjuda dessa partners strategiskt stöd samt de tjänster och den uppmärksamhet de förtjänar och tillsammans kommer vi att tänja på gränserna ännu mer,” säger Michael Collins, Senior Vice President, Channel, Dell EMC EMEA.”