Följ med till Europas största virtualiseringsevent

Varmt välkommen att följa med oss till Europas största event inom virtualisering. Under VMworld kommer du få den senaste informationen inom virtualisering ur ett strategiskt och/eller tekniskt perspektiv samt ta del av nya trender och innovationer inom området. Här får du ett riktigt bra tillfälle att upptäcka ny teknik och träffa människor som formar framtidens digitala affärer.

VMworld är årets stora händelse från VMware som erbjuder ett brett urval av seminarier, workshops, utbildningar och möjlighet att dela nyttiga erfarenheter med andra kollegor i branschen. Eventet är världens största inom virtualisering med över 10 000 deltagare på plats och är en viktig plats för områdesbevakning.

Följer du med oss får du en komplett paketresa inklusive resa, hotell och inträde. Vi hjälper dig också att hitta och välja de seminarer, workshops och utbildningar som är relevanta för just dig att gå på. Vårt systerbolag Real Time Services (RTS) kommer att inleda eventet med egna NDA-dragningar tillsammans med VMware för genomgång av de senaste nyheterna och tips inför eventet.

Vi hoppas att du har möjligheten och tar chansen att följa med oss på detta lärorika event som kommer att ge dig massor med ny kunskap och nya insikter.

Kontakta oss gärna om du har speciella önskemål eller behöver mer information om eventet.

Vänliga hälsningar

Göran Norén
goran.noren@infrontitpartner.se
08-120 994 59

3-8 november, Barcelona

Pris/pers: 33 850 SEK
Pris/pers Alumni*: 31 400 SEK
Enkelrumstillägg: 4 900 SEK

*Alumni om du deltagit på minst 2 VMworld sedan 2015

Mer info och anmälan